Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το Noxzema παίρνει τη φροντίδα στα «χέρια του»!



Το Noxzema παίρνει τη φροντίδα στα «χέρια του»!


Το Noxzema στηρίζει τη δράση των ιδρυμάτων Γιατροί του Κόσμου και Κιβωτός του Κόσμου προσφέροντας είδη καθαρισμού των χεριών για ένα χρόνο, σε μια συγκυρία που οι ανάγκες για τα συγκεκριμένα είδη είναι ιδιαίτερα αυξημένες. 


Ταυτόσημο με την προστασία και τη φροντίδα για την επιδερμίδα, το Noxzema προσφέρει μπάρες σαπουνιών στην Κιβωτό του Κόσμου και στους Γιατρούς του Κόσμου, στους ξενώνες φιλοξενίας «Υπνωτήριο Αστέγων» και «Ραμόνα», καλύπτοντας τις ανάγκες τους, τόσο στη συγκεκριμένη συγκυρία, αλλά και για ένα έτος. 



Οι Γιατροί του Κόσμου – Ελλάδας (ΓτΚ – Ελλάδας), ιδρύθηκαν το 1990 και αποτελούν μία ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση, μέλος του Διεθνούς Δικτύου των Γιατρών του Κόσμου. Κινητήρια αρχή της οργάνωσης είναι ότι κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έχει δικαίωμα στην ανθρωπιστική βοήθεια, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία ή την πολιτική πεποίθηση. 



Η Κιβωτός του Κόσμου, εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, εδώ και 22 χρόνια στηρίζει μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και παραμελημένα παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους. Αποβλέπει κυρίως στη θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής και όχι μόνο στη στέγη, τροφή και εκπαίδευσή τους. Προσφέρονται υπηρεσίες όπως ψυχολογική, νομική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση και κατάρτιση, με στόχο την κινητοποίηση των γονέων να αναλάβουν υπεύθυνα τον γονεϊκό ρόλο τους.