Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σήμερα, στις 9 το βράδυ, βγαίνουμε στα μπαλκόνια!


Πρώτη φορά, όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος περνάει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές και δοκιμάζεται με τρόπο που η χειρότερη επιστημονική φαντασία δεν μπορούσε να έχει σκεφθεί.

Στο πλάϊ όλων όσοι πρέπει να εξεταστούν, να πάρουν συμβουλές, περίθαλψη και ό,τι άλλο χρειάζεται κάποιος από εμάς οι γιατροί, οι νοσοκόμοι/ες, οι νοσηλευτές και όλες/οι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για όλους εμάς.




Χθες βράδυ, στις 10.00 μ.μ., οι Ισπανοί, σε έντονη περίοδο δοκιμασίας και οι ίδιοι, βγήκαν στα μπαλκόνια τους, χειροκρότησαν και φώναξαν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλους εκείνους που παλεύουν για εμάς.

Σήμερα, η Ελλάδα ακολουθεί το καλό παράδειγμα.

Έτσι, στις 9.00 ακριβώς, βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας για 5 λεπτά, ή όσο μπορούμε, χειροκροτάμε, τραγουδάμε, και ευχαριστούμε τους καθημερινούς ήρωές μας.

Να είστε όλες και όλοι εκεί για να
γίνουμε όλοι μια γροθιά απέναντι σε αυτόν τον αόρατο κίνδυνο, δείχνοντας παράλληλα ότι έχουμε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και μένουμε σπίτι για να πολεμήσουμε και να βγούμε νικητές, για να μην διακινδυνεύσουμε τη ζωή συνανθρώπων μας, για να κρατήσουμε έξω από την πόρτα μας τον νέο εχθρό.

Μένουμε σπίτι και απόψε το βράδυ στις 9.00 βροντοφωνάζουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ και σας ευχόμαστε τα καλύτερα.

Είμαστε όλοι εδώ...

Ρ. Κάντζα

Πηγή: lifo.gr