Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

GET THE LOOK ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ XAIRX STYLESMART



Δημιουργήστε αυτά τα κομψά, μοντέρνα χτενίσματα σε λεπτά με τα προϊόντα HairX StyleSmart. Απλά επιλέξτε ένα στυλ, δημιουργήστε το και απολαύστε υπέροχα μαλλιά 24/7.



Απαλά Κυματιστά Μαλλιά

Δημιουργήστε φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά σας
1. Προετοιμάστε τα νωπά σας μαλλιά με ένα σπρέι προστασίας από την θερμότητα, ψεκάζοντάς το από τις ρίζες έως τις άκρες και χτενίζοντάς τα για ομοιόμορφη εφαρμογή.
2. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι και τα χέρια σας. Κάντε μερικούς κυματισμούς με ένα ισιωτικό ξεκινώντας από τις ρίζες και λυγίζοντας τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σας πριν ολοκληρώσετε έως τις άκρες.
3. Στριφογυρίστε και μαζέψτε τις χαλαρές μπούκλες στερεώνοντάς τις με τσιμπιδάκια και ψεκάζοντας λίγη λακ για μεγαλύτερη διάρκεια, φυσική λάμψη και ενυδάτωση.
4. Αφαιρέστε τα τσιμπιδάκια, τινάξτε τις μπούκλες σας και χτενίστε τις με τα δάχτυλά σας για φυσικά κυματιστά μαλλιά που δείχνουν ανεπιτήδευτα.
Χολιγουντιανή Λάμψη
Ανανεώστε τα μαλλιά σας με αυτή τη μοντέρνα προσέγγιση στο κλασικό Χολιγουντιανό glamour!
1. Προετοιμάστε τα νωπά σας μαλλιά με ένα σπρέι προστασίας από την θερμότητα, ψεκάζοντάς το από τις ρίζες έως τις άκρες και χτενίζοντάς τα για ομοιόμορφη εφαρμογή.
2. Με τα δάχτυλά σας ξεχωρίστε μία φράντζα έχοντας την καμπύλη του φρυδιού ως οδηγό και έπειτα εφαρμόστε λίγο αφρό με τα δάχτυλά σας.
3. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι και μία στρογγυλή βούρτσα για περισσότερο όγκο, ανασηκώνοντας τα μαλλιά στη ρίζα και στρίβοντάς τα προς τα μέσα και προς τα κάτω s.
4. Όταν στεγνώσουν, δημιουργήστε μπούκλες με ένα σίδερο γύρω από το πρόσωπο. Για μία αίσθηση vintage, στερεώστε τις μπούκλες με τσιμπιδάκια μετά από κάθε λύγισμα και σταθεροποιήστε με λακ. Αφήστε τες να κρυώσουν.
5. Αφαιρέστε τα τσιμπιδάκια, εφαρμόστε λίγο σπρέι για λάμψη στη βούρτσα σας και χτενίστε τις μπούκλες τοποθετώντας την μία πλευρά πίσω από το αυτί σας. Ψεκάστε λίγο σπρέι για λάμψη στα δάχτυλά σας και απαλά δώστε σχήμα στις μπροστινές μπούκλες.
Ατημέλητος Χαμηλός Κότσος
Δείξτε ανεπιτήδευτα μοντέρνα και περιποιημένη με αυτόν τον χαμηλό κότσο.
1. Προετοιμάστε τα μαλλιά σας με αφρό για μία σωστή βάση.
2. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι, στοχεύοντας τον αέρα στις ρίζες για να τις ανασηκώσετε. Καθώς στεγνώνουν, στριφογυρίστε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας για να τους δώσετε κίνηση.
3. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό κότσο προς το πλάι, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας ώστε να φαίνεται ατημέλητος και όχι τέλειος. Στερεώστε τον με ένα λαστιχάκι και έπειτα τραβήξτε τα μαλλιά από το λαστιχάκι για να δημιουργήσετε όγκο.
4. Στερεώστε όπου χρειάζεται με τσιμπιδάκια και ολοκληρώστε με σπρέι λάμψης.