Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ



Είναι ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας! Η σωστή περιποίηση μπορεί να κάνει θαύματα όμως πρέπει να γνωρίζετε τα βασικά. Σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο συχνά λάθη και πως να τα διορθώσετε.

1. ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ
Τα πάντα, από τις καιρικές συνθήκες έως το ξύρισμα ταλαιπωρούν την επιδερμίδα σας και για αυτό είναι σημαντικό να την προστατεύετε και να τη θρέφετε. Η σωστή ενυδάτωση προλαμβάνει και θεραπεύει την ξηρή επιδερμίδα ενώ παράλληλα διατηρεί την ισορροπία της λιπαρής/μικτής επιδερμίδας. Για πολλαπλά οφέλη, επιλέξτε ένα προϊόν που λειτουργεί και ως aftershave και ως ενυδατική. Χρησιμοποιήστε το αμέσως μετά το ντους ή/και το ξύρισμα όταν η επιδερμίδα σας είναι ακόμα νωπή και απαλή.

2. ΣΤΕΓΝΟ ΞΥΡΙΣΜΑ
Το στεγνό ξύρισμα σπάνια έχει επιτυχία. Το να μη χρησιμοποιείτε έναν αφρό ξυρίσματος ανοίγει τον δρόμο για ερεθισμούς, κοκκινίλες και γυρισμένες τρίχες και φυσικά για κοψίματα. Αποφύγετε τους ερεθισμούς και τις μολύνσεις χρησιμοποιώντας έναν ενυδατικό αφρό και αλλάζοντας συχνά το ξυράφι σας. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ξυριστείτε μετά το ντους καθώς αυτό βοηθά τους πόρους να ανοίξουν και κάνει την επιδερμίδα πιο λεία.

3. ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΞΥΡΙΣΜΑ
Το ανομοιόμορφο ξύρισμα και τα ατημέλητα γένια δεν είναι ωραία εμφάνιση. Φροντίστε τις άκρες των γενιών ή του μουστακιού σας σε καθημερινή βάση με τη βοήθεια μιας μηχανής ή μιας χτένας για οδηγό. Διατηρήστε ομοιόμορφο το μήκος και μιας και κάνετε την προσπάθεια, περιποιηθείτε ανάλογα και τις τρίχες στη μύτη και τα αυτιά.


4. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το να βρείτε προϊόντα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και την επιδερμίδα σας μπορεί να φαίνεται δύσκολο. Και για αυτό, χρησιμοποιείτε ότι βρείτε εύκαιρο. Η χρήση όμως μη κατάλληλων προϊόντων δεν κάνει καλό στην εμφάνισή σας οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο στο να ανακαλύψετε τι πραγματικά σας ταιριάζει.

5. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Η σωστή περιποίηση μπορεί να σας πάει μακριά όμως η υπερβολική θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Το πολύ κερί στα μαλλιά θα τα κάνει να φαίνονται λαδωμένα, το πολύ άρωμα δεν είναι ευχάριστο και το να βγάλετε πολύ τα φρύδια σας θα κρύψει τα καλά σας χαρακτηριστικά. Παν μέτρον άριστον. Η ισορροπία είναι το κλειδί καθώς και το να πάρετε το χρόνο σας για να βρείτε τι σας ταιριάζει.


ΚΕΙΜΕΝΟ: 
 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ORIFLAME

#ORIFLAME