Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

 BOTANICALS FRESH CARE Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ






BOTANICALS FRESH CARE 

Ξέρετε όσα πρέπει για τα Botanicals Fresh Care της L' Oreal Paris;

Τα Botanicals fresh care , ήρθαν για να προσφέρουν μία νέα εμπειρία στην περιποίηση των μαλλιών μας με μοναδικούς συνδυασμούς βοτάνων γνωστών για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. 

Γι'αυτή τη σειρά, η
L' Oreal Paris δημιουργεί vegan συνθέσεις, υψηλής αποτελεσματικότητας με εξαιρετικές υφές και αρώματα που φτάνουν σε εμάς σε συσκευασίες από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά. 

προσωπική μου επιλογή, λόγω της όποιας ταλαιπωρίας πέρασαν τα μαλλιά μου το καλοκαίρι, επιλέγω τη σειρά  GINGER & CORIANDER, με τα προϊόντα:









Σαμπουάν εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Τζίντζερ και έλαιο Κορίανδρου για ενδυνάμωση των εύθραυστων μαλλιών και μείωση του σπασίματος της τρίχας. 

Botanicals Ginger & Coriander Conditioner Ενδυνάμωσης μαλλιών

Ginger & Coriander Conditioner ενδυνάμωσης μαλλιών εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Τζίντζερ και έλαιο Κορίανδρου για ενδυνάμωση των εύθραυστων μαλλιών ευκολία στο ξεμπέρδεμα. 



Ginger & Coriander Μάσκα Ενδυνάμωσης μαλλιών


Ginger & Coriander Μάσκα ενδυνάμωσης μαλλιών εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Τζίντζερ και έλαιο Κορίανδρου για ενδυνάμωση των εύθραυστων μαλλιών. 


Ginger & Coriander Potion για Ενδυνάμωση της Τρίχας

Ginger & Coriander Potion εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Τζίντζερ και έλαιο Κορίανδρου για εντατική ενδυνάμωση των εύθραυστων μαλλιών και μείωση του σπασίματος της τρίχας. 

https://www.lorealparis.gr/προϊόντα/περιποίηση-μαλλιών/brand/botanicals-seira-peripoiisis-malliwn