Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H MAT Fashion συνεχίζει να διευρύνει τα σύνορα της μόδας

Mat Fashion Expo CPM Moscow
H MAT Fashion συνεχίζει να διευρύνει τα σύνορα της μόδας

Για ακόμη μια χρονιά η MAT Fashion πρωταγωνιστεί στις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εκθέσεις.

Με σύνθημα το body positivity και απαντώντας στην παγκόσμια τάση που θέλει τη μόδα να μην
περιορίζεται από μεγέθη και σωματότυπους, η MAT Fashion για άλλη μια χρονιά δίνει το «παρών» στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις - όπως οι PANORAMA Berlin, WHO’S NEXT Paris, CPM Moscow, MODA Birmingham, GALLERY Düsseldorf, WFC Amsterdam και MOMAD Madrid.

 Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, οι συλλογές της MAT Fashion ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των fashionistas, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο, διευρύνοντας διαρκώς το δίκτυο των αντιπροσώπων, παγκοσμίως.
Mat Fashion Paris
Μετρώντας 980 σημεία πώλησης σε 47 χώρες και 25 εταιρικά καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Ρουμανία και Καζακστάν, η ΜΑΤ Fashion ετοιμάζεται να εγκαινιάσει νέα καταστήματα στις πόλεις Μπουζάου της Ρουμανίας (Αurora Mall), και στους εμπορικότερους δρόμους του Αλμάτι στο Καζακστάν & Κρασνοντάρ στη Νότια Ρωσία. 

Μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με εμπειρία 30 ετών στη μόδα και στη λιανική, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η ποιότητα και η καινοτομία είναι αξίες που υπερβαίνουν τα σύνορα. Τόσο οι συλλογές καθεαυτές, όσο και οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προς τους συνεργάτες ανά τον κόσμο, έχουν αναδείξει τη MAT Fashion σε έναν σταθερό και αξιόπιστο παράγοντα μόδας, εντός και εκτός συνόρων. Και αυτή, είναι μια τεράστια νίκη του body positivity!