Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

B.U. | Discover your...Hidden Paradise!



B.U.
Discover your… Hidden Paradise!
             
#BUHiddenParadise
Το B.U., το αγαπημένο νεανικό άρωμα, έρχεται με μια νέα πρόταση που θα σε
συναρπάσει και θα σε «ταξιδέψει» σε εξωτικούς προορισμούς προσκαλώντας σε να ανακαλύψεις τις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου. 
#BUHiddenParadise
Το Hidden Paradise, εμπνευσμένο από τις τελευταίες τάσεις στη μόδα και το design, κάνει την εμφάνιση του με μια άκρως εξωτική και καλοκαιρινή συσκευασία, με μαγευτικά χρώματα και μοτίβα, που σε καλεί να ανακαλύψεις τον κρυμμένο παράδεισο στο περιεχόμενό του. Το άρωμα του Hidden Paradise
είναι το δικό σου «όπλο» για να σαγηνεύσεις. Είναι το άρωμα που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.  H ιδιαιτερότητα του αρώματος οφείλεται στη μοναδική του σύνθεση όπου κυριαρχούν η vanilla και το musk, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά τόσο με τις λουλουδάτες νότες γιασεμιού και κρίνου όσο και με τις φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και αχλαδιού.
#BUHiddenParadise
Η νέα πρόταση, Hidden Paradise, κυκλοφορεί σε Eau de toilette 50ml και είναι ιδανική επιλογή για όλη την ημέρα, καθώς σε ταξιδεύει με το άρωμά του από το πρωί μέχρι το βράδυ, και Deo Spray 150 ml που χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας με μεγάλη διάρκεια. 
Για άλλη μια φορά το B.U. δημιουργεί ένα άρωμα τόσο διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα τόσο… B.U. που είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει την must-have επιλογή για το καλοκαίρι σου. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις τον δικό σου κρυμμένο παράδεισο; 

Discover your hidden paradise
& dare to be unique!
#BUHiddenParadise



#BUHiddenParadise