Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βalmain Hair Couture στην Ελλάδα


 O oίκος Balmain Hair Couture διευρύνει την παρουσία του στην

ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Balmain Hair Couture, στa πολυκαταστήματα αttica 
στο Golden Hall.

Ο οίκος Balmain Hair Couture συνεχίζει να διευρύνει τους ορίζοντες της δραστηριότητάς του, ενσωματώνοντας ακόμη ένα σημείο διάθεσης των συλλογών του και απογειώνοντας τις beauty συνήθειες μας! Μετά το κατάστημα Heaven on Earth στην Κηφισιά, τα προϊόντα μαλλιών Balmain Hair διατίθενται πλέον
και στα πολυκαταστήματα αttica, στο Golden Hall.



Η εκλεπτυσμένη σειρά προϊόντων μαλλιών έχει σχεδιαστεί από τον οίκο Balmain για να τιμά την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας, αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά.
Η καθημερινή φροντίδα των μαλλιών μπορεί να μετατραπεί σε μια πολυτελή εμπειρία
περιποίησης.






LUXURY CARE & STYLING FOR HAIR COUTURE

LUXURY CARE FOR HAIR COUTURE Ο Οίκος Balmain Hair Couture έχει δημιουργήσει τρεις σειρές προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών. Τις Volume Care Line, Moisturizing Care Line & Revitalizing Care Line. Οι τρεις μοναδικές σειρές περιλαμβάνουν τα απαραίτητα προϊόντα για ενυδατωμένα και υγιή μαλλιά. Η πρωτεΐνη  από μετάξι και το ελιξίριο με αργανέλαιο, ως βασικά συστατικά, ενεργοποιούν τα ευεργετικά στοιχεία των προϊόντων σε αυτές τις σειρές περιποίησης, ώστε τα μαλλιά να παραμένουν απαλά.
  
Volume Care Line Πολυτελής σειρά περιποίησης μαλλιών που δημιουργήθηκε  για να χαρίζει όγκο. Με ανάλαφρη σύνθεση αποτελεί την ιδανική σειρά για καθημερινή χρήση.   Moisturizing Care Line Σειρά ιδανική για φυσικά αλλά και για βαμμένα μαλλιά, είναι εμπλουτισμένη με ευεργετικά συστατικά για το ιδανικότερο αποτέλεσμα ενυδάτωσης. Διαθέτει «ασπίδα» προστασία από την UV ακτινοβολία και ενισχύει τη διατήρηση του χρώματος. Παράλληλα, προσφέρει ενισχυμένη λάμψη στα βαμμένα μαλλιά ενώ η προβιταμίνη B5 διατηρεί την ενυδάτωση και την ελαστικότητα των μαλλιών.     Revitalizing Care Line Μια εντατική θεραπεία αναδόμησης των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Η σειρά αυτή εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε,  ενισχύει και αναζωογονεί τα μαλλιά, καθώς η βιταμίνη F διατηρεί υγιές το τριχωτό της κεφαλής και η βιταμίνη P ενδυναμώνει τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες.  


 

 



Σημεία Διάθεσης: Heaven on Earth, Λεβίδου 16 & Αργυροπούλου 1-3, Κηφισιά, 210 8081151 
Attica, Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 211 181 4000  

Πολλά περισσότερα για τα μοναδικά προϊόντα Balmain Hair Couture, στο νέο digital περιοδικό μας που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες.

Summer Hair… Do Care!