Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

GUCCI BLOOM GOCCE DI FIORI


 Gucci Bloom Gocce d fiori Ο οίκος Gucci παρουσιάζει το νέο άρωμα της οικογένειας Gucci Bloom, το Gucci Bloom Gocce di Fiori, που εμπεριέχει τις αισθήσεις και τις εικόνες της άνοιξης. Το νέο άρωμα της οικογένειας Gucci Bloom, μας μεταφέρει στις πρώτες ημέρες της άνοιξης. Ένα διακριτικό Eau de Toilette που συνεχίζει την παράδοση του αρχικού αρώματος Gucci Bloom.
Το φως της ανατολής δημιουργεί ιδιαίτερα και μοναδικά χρώματα, περιτυλιγμένα σε μια αρωματική, μαγική ατμόσφαιρα που θυμίζει μελωδία μιας νέας εποχής. Τα πέταλα ενός άνθους ξεδιπλώνονται για πρώτη φορά υπό τους ήχους του ρυθμικού βουητού της μέλισσας, σε ένα φυσικό τοπίο που αποπνέει δροσιά. 

Ο οίκος Gucci παρουσιάζει το νέο άρωμα της οικογένειας Gucci Bloom, το Gucci Bloom Gocce di Fiori, που εμπεριέχει τις αισθήσεις και τις εικόνες της άνοιξης. Το νέο άρωμα της οικογένειας Gucci Bloom, μας μεταφέρει στις πρώτες ημέρες της άνοιξης. Ένα διακριτικό Eau de Toilette που συνεχίζει την παράδοση του αρχικού αρώματος Gucci Bloom.  

Gucci Bloom Gocce di fiori. Ένα διακριτικό Eau de Toilette που συνεχίζει την παράδοση του αρχικού αρώματος Gucci Bloom

Το άρωμα

Αιθέριο και απαλό, όπως οι σταγόνες της βροχής που πέφτουν την άνοιξη, το νέο Gucci Bloom Gocce di Fiori αποτελεί μια ελαφριά, ανανεωμένη εκδοχή του αρχικού αρώματος. Αρωματίζει απαλά την επιδερμίδα και ταυτίζεται απόλυτα με το όνομα του, καθώς “Gocce di Fiori” σημαίνει «σταγόνες λουλουδιών». Το νέο άρωμα του οίκου, δημιουργήθηκε από τον πρωτοπόρο αρωματοποιό Alberto Morillas, που έχει δημιουργήσει όλα τα αρώματα της οικογένειας Gucci Bloom, ορμώμενος από την ιδέα του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, Alessandro Michele. Η νέα προσθήκη διαφέρει από τα κλασικά αρώματα που διαθέτουν νότες κορυφής, καρδιάς και βάσης καθώς, από την πρώτη επαφή με το συγκεκριμένο άρωμα απελευθερώνονται ταυτόχρονα τα ιδιαιτέρα συστατικά που περιέχει: εκχύλισμα από άνθος γιασεμιού, τουμπερόζα και Rangoon Creeper, άνθος που ενσωματώνει με τον καλύτερο τρόπο τόσο την ιδέα όσο και το όνομα των αρωμάτων Gucci Bloom. Οι αποχρώσεις αλλάζουν, από λευκό βαθμιαία σκουραίνει σε ροζ, για να καταλήξει σε ένα φωτεινό κόκκινο, όπως ένα μπουμπούκι που ξεκινά να ανθίζει.



Η συσκευασία

Η απαλή ροζ απόχρωση του πρώτου Gucci Bloom αναδιαμορφώνεται σε μια διάφανη γυάλινη συσκευασία, διατηρώντας την ίδια τετράγωνη αρχική του μορφή. Στο μπροστινό μέρος, είναι τοποθετημένη η ετικέτα του οίκου, ενώ η εξωτερική συσκευασία καλύπτεται από φύλλα βοτάνων, ένα κόκκινο και λευκό pattern τύπου toile de Jouy House με κλαδιά κερασιάς και άνθη πλαισιωμένα σε μαύρη απόχρωση.



Η καμπάνια

Τόσο η καμπάνια, όσο και το άρωμα, αποτελούν ωδή στην άνοιξη και την ενέργεια που εκείνη φέρει ενώ ταυτόχρονα ενσαρκώνουν την απόδραση από τους ρυθμούς της πόλης. Ο φωτογράφος Glen Lunchford αποτύπωσε με τρόπο μοναδικό ό,τι αντιπροσωπεύει το νέο άρωμα του οίκου. Ο ονειρικός κόσμος της οικογένειας Gucci Bloom εκπέμπει ηρεμία, γαλήνη και ευεξία. Δύο χέρια κρατούν το Gocce di Fiori δίπλα σε μια λίμνη γεμάτη με ροζ άνθη.