Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο ΟΙΚΟΣ DIOR ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ JORJA SMITH ΩΣ AMBASSADOR ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


JORJA SMITH

Ο ΟΙΚΟΣ DIOR ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ JORJA SMITH ΩΣ AMBASSADOR ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.

Η συνεργασία αυτή, είναι μια ευκαιρία για τη νεαρή, θαυματουργή, Βρετανική ψυχή με τη βελούδινη φωνή και τους δυνατούς στίχους, να βιώσει τον
έντονο, πολυδιάστατο, δημιουργικό κόσμο του Μακιγιάζ DIOR.
Η Smith, θα δανείσει στον Οίκο DIOR την κομψή της ομορφιά και τη σύγχρονη φρεσκάδα της για μοναδικά editorial και ψηφιακές ενέργειες, σε συνεργασία με τον Peter Philips, Δημιουργικό Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ DIOR.

 
Γεννημένη το 1997, η SMITH κατάγεται από το Birmingham της Αγγλίας, με μια άκρως μουσική ανατροφή,  με τον πατέρα της, Τζαμαϊκανής καταγωγής να την ενθαρρύνει να μάθει πιάνο, ενώ στη συνέχεια σπούδασε κλασσικό τραγούδι και όμποε. 

Σε ηλικία 15 ετών, την ανακάλυψαν στο YOUTUBE, όπου έκανε ένα θεαματικό ντεμπούτο με το πρώτο της Single, «BLUE LIGHTS», το 2016. 
Σύντομα, άρχισε να δουλεύει με αστέρες όπως ο Drake και ο Kendrick Lamar, με τους οποίους έγραψε και τραγούδησε το «I AM», για το SOUNDTRACK του απόλυτου BLOCKBUSTER «BLACK PANTHER», το 2018.
Το άλμπουμ της, «LOST & FOUND», κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2018, λαμβάνοντας αμέσως άριστες κριτικές και επαίνους, λίγο πριν προταθεί για βραβείο GRAMMY & MERCURY και κερδίσει 2 βραβεία BRIT. Το στυλ της, ένα μείγμα ψυχής  R&B και HIP HOP, έχει πλέον καθιερωθεί  με απόλυτα φεμινιστικούς στίχους.
@diormakeup