Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Την Παρασκευη 10 Μαϊου ο ΔΑΚΗΣ στο JAZZPOiNT


Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο”  


την Παρασκευή 10 Μαϊου


Ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο και στον κόσμο με οδηγό τον απόλυτο pop τραγουδιστή ΔΑΚΗ, που συνεχίζει να μας συναρπάζει με
τη μουσική, τη φωνή του και τη διαχρονικότητα των τραγουδιών του, θα απολαύσουμε την Παρασκευή 10 Μαϊου στη θρυλική σκηνή του JAZZPOiNT. Ένα ελκυστικό international ρεπερτόριο που το ερμηνεύει μοναδικά σε πολλές γλώσσες : ιταλικά,αγγλικά, ισπανικά, αραβικά , από τζαζ μέχρι ποπ και λάτιν με τα πάντα αγαπημένα “Τόσα καλοκαίρια”, “Μίλα μου”, “Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά”, “Αυτό το καλοκαίρι”. Στο πλευρό του ο μουσικός Πάνος Δέρβος και στα φωνητικά η Έλενα Περβαινά.





Συνυφασμένο άρρηκτα το όνομά του με την ποπ μουσική, τη χρυσή εποχή των ορχηστρών, των συγκροτημάτων, των εμπνευσμένων συνθετών. Διαχρονικός ερμηνευτής, με ευρωπαϊκό στυλ και φινέτσα, παντοτινός τηνέητζερ με πιστό κοινό έως σήμερα. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους συνθέτες της Ελλάδας όπως: Μ.Πλέσσας, Γ.Σπανός, Γ.Κατσαρός, Κ.Χατζής, Αν.Μπονάτσος, Χ.Χαλκίτη κ.α. και με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου: Μαρινέλλα, Α.Βίσση, Χ.Αλεξίου, Κ.Χατζής, Γ.Πάριος. Ο Δάκης εμφανίστηκε μαζί με τους Rolling Stones στην πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα το 1967, όπως επίσης και δίπλα σε μεγάλες μορφές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, Aznavour, Dalida, J.Dassin, S.Distel και Demi Roussos.Εκπροσώπησε την Ελλάδα σε πολλά Διεθνή Φεστιβάλ Τραγουδιού και στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, έχει ηχογραφήσει μέχρι σήμερα 34 LP και CD.

Μαζί του στη σκηνή του JAZZPOiNT θα ανέβει ο μουσικός Πάνος Δέρβος!

Ο γνωστός μουσικός που τα τελευταία χρόνια ενορχηστρώνει τις θεατρικές παραστάσεις και μουσικές παραγωγές, κάτω από την μπαγκέτα του Μίμη Πλέσσα με συνεργασίες με μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα του χώρου στο ενεργητικό του όπως: Νάνα Μούσχουρη, Ντέμης Ρούσσος, Ζωή Κουρούκλη, Άντζελα Ζήλια, Γιάννης Βογιατζής, Τέρης Χρυσός, Μπέσσυ Αργυράκη και πλήθος άλλων.

Η γνωστή Έλενα Περβαινά που έχει κάνει φωνητικά σε δίσκους και διαφημιστικά γνωστών τραγουδιστών, έχει λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με τον Σταύρο Ζώρα και στο Φεστιβάλ Eurovision με την Άννα Βίσση, μαζί του στα φωνητικά.


Info
Παρασκευή 10 Μαϊου
Doors open: 22:00
The show begins: 23:00

Είσοδος:

Προπώληση εισητηρίων Viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/jazz-point/dakis/

μέλος του αθηνόραμα club