Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

PANDORA SPRING collection 2019


Η PANDORA Υποδεχεται την ανοιξη με
διαχρονικα συμβολα τυχης και ελευθερίας!

Εμπνευσμένη από την καρδιά της άνοιξης, η νέα συλλογή “Pandora Garden”, σας προσκαλεί
να εξερευνήσετε έναν μοναδικό κόσμο με ανθισμένα λουλούδια και λαμπερές πεταλούδες! Στη συλλογή πρωταγωνιστούν διαχρονικά σύμβολα τύχης και ελευθερίας από μέταλλα υψηλής ποιότητας όπως δροσερό ασήμι, ρομαντικό Pandora Rose και λαμπερό Pandora Shine.
Η εντυπωσιακή συλλογή “Pandora Garden” προκαλεί τις γυναίκες να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους μέσα από όμορφα κοσμήματα που αντιπροσωπεύουν την ανοιξιάτικη φύση! Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων με χειροποίητες λεπτομέρειες, η κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει το δικό της στιλ.

Μοναδικά σύμβολα όπως η λαμπερή πεταλούδα, το τυχερό τριφύλλι, η παιχνιδιάρικη πασχαλίτσα και τα τρυφερά λουλούδια, με πέτρες και σμάλτο σε υπέροχες αποχρώσεις, αντικατοπτρίζουν την πολύπλευρη φύση των γυναικών, επιτρέποντάς τους έτσι να πειραματιστούν και να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους!
Τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια Flower Crown σε τρεις διαφορετικές μεταλλικές αποχρώσεις, συνδυάζονται με τα νέα πρωτοποριακά βραχιόλια Pandora Reflexions και με διαχρονικά σκουλαρίκια, σε statement ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Η νέα συλλογή εμπλουτίζεται με την πολυτελή σειρά ‘’Matte Brilliance’’ από Pandora Rose, που εμπνέεται από τη λάμψη της φύσης. Βραχιόλια, δαχτυλίδια, σύμβολα και σκουλαρίκια που διαθέτουν μια μοναδική ματ υφή στο φινίρισμά τους, θα προσθέσουν τολμηρές πινελιές σε κάθε ανοιξιάτικο look.Η συλλογή ολοκληρώνεται με την boho σειρά ‘’Life Moments’’ με χαριτωμένα σύμβολα από μασίφ ασήμι και ροζ σμάλτο, που συμβολίζουν τις μικρές χαρούμενες στιγμές από την καθημερινότητα της κάθε γυναίκας.