Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το Νο1 eshop αθλητικών ειδών ΑΝΟΙΓΕΙ το 18ο Κατάστημά του


HELLO KORYDALLOS! Το Νο1 eshop αθλητικών ειδών ΑΝΟΙΓΕΙ το 18ο Κατάστημα στον Κορυδαλλό!
Με το χαιρετισμό “HELLO KORYDALLOS ”, το Νο1 eshop αθλητικών ειδών Cosmos Sport εγκαινιάζει το 18ο κατάστημα της αλυσίδας, στον Κορυδαλλό,  στις 23/03. Το Cosmos Sport Κορυδαλλού έρχεται για να προσφέρει 60+ επώνυμα Brands και 15.000+ αθλητικά είδη!

Tα Cosmos Sport, η αλυσίδα με το Νο1 eShop αθλητικών ειδών στη Ελλάδα με περισσότερες από 500.000 παραγγελίες ετησίως, ανοίγει το 18ο φυσικό κατάστημα στην καρδιά του Κορυδαλλού, Ψαρών &, Ταξιαρχών 57, έτοιμο να υποδεχτεί το καταναλωτικό κοινό σε μια έκταση 700  τ.μ.! Για τις ημέρες του Opening, 21, 22, 23 Μαρτίου, η Cosmos Sport θα έχει έκπτωση από -20% σε ΟΛΑ τα αγαπημένα Brands της αγοράς!
Ο σχεδιασμός του 18ου καταστήματος Cosmos Sport, είναι δομημένος έτσι ώστε να ενισχύει την εύκολη περιήγηση του κοινού, σε ξεκάθαρους & διακριτούς χώρους ανά αθλητική δραστηριότητα. Οι λάτρεις του Running, Basketball, Fitness, Outdoor, Soccer/Swimming, Tennis, Sport Life Style θα αποκτήσουν ένα νέο σημείο αναφοράς. Στο νέο κατάστημα της αλυσίδας θα  βρείτε επιλογές μεταξύ 60+ κορυφαίων Brands όπως #Nike#adidas#adidas Originals#Asics#Jordan#Puma#Reebok#UnderArmour#Vans#NewBalance#Bodytalk κ.α.
Το νέο κατάστημα Cosmos Sport προσφέρει μια νέα αγοραστική εμπειρία, συνδυάζοντας την καινοτόμες και τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες του καταστήματος, την πλούσια γκάμα προϊόντων και την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού.
Ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί από μία σειρά καινοτόμων υπηρεσιών, όπως (ενδεικτικά):
-“Click & Collect” : Αγορά μέσω του Cosmossport.gr ηλεκτρονικά και παραλαβή στο κατάστημα.
-“Order Instore & Pick up everywhere” : Ηλεκτρονική αγορά με ειδικά διαμορφωμένα Online Corners μέσα στο κατάστημα και παραλαβή όπου επιθυμεί o καταναλωτής.
Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να δουν προτάσεις total outfit και να ενημερωθούν για την τελευταία λέξη του athleisure fashion & του  Lifestyle, μέσω των digital οθονών / video walls σε διάφορα σημεία εντός του καταστήματος.
Το Grand Opening του Cosmos Sport Κορυδαλλού, θα γίνει το Σάββατο 23 Μαρτίου και οι καταναλωτές θα μπορέσουν να επωφεληθούν με εκπτώσεις -20% για τρεις ημέρες, Πέμπτη 21/3, Παρασκευή 22/3, Σάββατο 23/3 σε όλα τα κορυφαία brands.
Δείτε το promo video εδώ:   


📆 SAVE THE DATES :  21, 22, 23 Μαρτίου
📍 Οδηγίες : Ψαρών &, Ταξιαρχών 57, Κορυδαλλός
🕑 Ωράριο καταστήματος : 9:00 - 21.00
📞 Πληροφορίες : 281 1800 808