Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

A night to remember - ΣΤΟΡΓΗ - 2019

Η πρόεδρος της Στοργής κα Τίμη Μπακατσέλου απονέμει τιμητική πλακέτα στον Σάκη Τανιμανίδη
Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Porto Palace στη Θεσσαλονίκη για το Χριστουγεννιάτικο Gala του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή», “A NIGHT TO REMEMBER”.

Το κοινό της πόλης και
οι φίλοι της Στοργής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όπου πρωταγωνιστές ήταν η κοινωνική ευαισθησία και η αγάπη για τα παιδιά. Η Πρόεδρος της «Στοργής», κυρία Τίμη Μπακατσέλου, απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για το έργο του Συλλόγου, το οποίο περιλαμβάνει 27 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς με περίσσευμα αγάπης για τα καρκινοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους. Σημαντικό έργο της «Στοργής» αποτελεί το πλήρως εξοπλισμένο Αιματολογικό Κέντρο στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εδώ και χρόνια λειτουργεί ο Ξενώνας Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών και των συνοδών τους στην Καλαμαριά, που αποτέλεσε όραμα και έργο ζωής για τα μέλη της «Στοργής».

Κωνσταντίνος Αργυρός, Ζιζή Συμεωνίδου, Γιολάντα Πεπέ, Ηρώ Τζελέπογλου
Ο καλεσμένος της βραδιάς Κωνσταντίνος Αργυρός, σε μία εξαιρετική εμφάνιση ειδικά για την «Στοργή», ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρωινές ώρες, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε την εκδήλωση με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
 Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών, ενώ αξίζει να αναφερθεί η υποτροφία σπουδών που χάρισε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε ένα από τα παιδιά του ξενώνα της «Στοργή
Την  επόμενη μέρα της εκδήλωσης ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε τον Ξενώνα και ενημερώθηκε για το έργο της «Στοργής». Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε με τα παιδιά του ξενώνα της  Στοργής και μοίρασε λόγια αγάπης. Επίσης ξεναγήθηκε από την κα Μπακατσέλου σε όλους τους χώρους του ξενώνα και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το μεγάλο έργο που έχει υλοποιήσει η «Στοργή».

Πηγή: www.orathess.gr