Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Mr. BURBERRY INDIGO EAU DE TOILETTE


Ο Οίκος Burberry παρουσιάζει το Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette, μια νέα casual προσθήκη στη σειρά Mr. Burberry. Το νέο άρωμα,
δημιουργημένο σε συνεργασία με τον καταξιωμένο αρωματοποιό Francis Kurkdjian,  αποτελεί ένα αναζωογονητικό άρωμα, μια δροσερή ερμηνεία του Mr. Burberry Eau de Toilette.
Για να τιμήσει το άρωμα, ο Βρετανός πρωταγωνιστής Josh Whitehouse, φωτογραφήθηκε στις Βρετανικές ακτές από τον φωτογράφο Alasdair McLellan.


Josh Whitehouse © AlasdairMcLellan

ΤΟ ΑΡΩΜΑ 
Το Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette, ένα φρέσκο και γεμάτο ενέργεια άρωμα, με νότες κίτρου και ξυλώδεις νότες, θυμίζει τον έντονο αέρα κατά μήκος της βρετανικής ακτής. Το έλαιο από αρωματικά φύλλα βιολέτας και δυόσμου, ενισχύουν τις νότες από λεμόνι και δενδρολίβανο. Το κεχριμπάρι και ο δρυς προσδίδουν βάθος. Μια πραγματική ανάσα φρέσκου αέρα.


ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 
Το νέο μπουκάλι αποτίει φόρο τιμής στη χαρακτηριστική navy καμπαρντίνα του Οίκου. Έντονο και αρρενωπό, το καπάκι θυμίζει τα κουμπιά ενώ μια υφασμάτινη κορδέλα δένεται με το χέρι γύρω από το μπουκάλι. Η φιάλη, σε αποχρώσεις του μπλε, από navy σε indigo, μεταφέρει την αναζωογονητική φρεσκάδα του αρώματος.
Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ Η συλλογή εμπλουτίζεται με το Deodorant Spray που διαθέτει την ελαφριά μυρωδιά του Mr. Burberry Indigo Eau de Toilette.