Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το Φθινόπωρο έχει νέο άρωμα...!

Persil Care & Refresh
Persil Care & Refresh: Το πρώτο απορρυπαντικό Persil σχεδιασμένο να εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και να διατηρεί τη φρεσκάδα στα ρούχα σας ενώ τα φοράτε!


Θέλετε τα ρούχα σας να «βγάζουν» τον πιο όμορφο εαυτό σας, όλες τις ώρες της ημέρας; Τότε, υποδεχτείτε το νέο
Persil Care & Refresh, το 1ο απορρυπαντικό Persil ειδικά σχεδιασμένο για μεικτά και συνθετικά υφάσματα! Χάρη στην τεχνολογία Deo-tech® που απομακρύνει τα σωματίδια των δυσάρεστων οσμών, διατηρεί το υπέροχο άρωμα στα ρούχα σας έως και 24 ώρες ενώ τα φοράτε! Και όλα αυτά φυσικά, χωρίς να φθείρονται τα ρούχα σας, με την υπογραφή του Persil που διαθέτει πάνω από 60 χρόνια στην υπηρεσία φροντίδας όλων των ειδών υφασμάτων!!!

To νέο Persil Care & Refresh ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Έχοντας σχεδιαστεί ειδικά για τις ξεχωριστές ανάγκες των ινών των μεικτών και συνθετικών υφασμάτων, τα ρούχα παραμένουν σαν καινούργια για περισσότερο, διατηρώντας την αρχική τους φόρμα & εφαρμογή!

Για το λανσάρισμα του Persil Care & Refresh και την ανάδειξη του πιο «όμορφου εαυτού μας» μέσα από τις αναμνήσεις που συνοδεύουν τα αγαπημένα μας ρούχα, πραγματοποιείται η digital καμπάνια #MyBeautifulself.  Διάσημες influencers, όπως η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Τζένη Μελιτά, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Φανή Παράβαλου και η Ελένη Μπουγιουκλή μοιράζονται μέσα από 10 συνολικά digital videos την προσωπική ιστορία τους για το ρούχο που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητά τους και εκφράζει τον πιο όμορφο εαυτό τους! Περιποιηθείτε κι εσείς τα αγαπημένα σας ρούχα και εκφράστε τον πιο όμορφο εαυτό σας με το Persil Care & Refresh!

Persil Care & Refresh: Ξεκινήστε το φθινόπωρο γεμάτο με το άρωμα των αγαπημένων σας ρούχων!