Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Schwarzkopf Professional- Κατερίνα Γερονικολού = ;


Η Κατερίνα Γερονικολού επαναπροσδιορίζει την περιποίηση των μαλλιών της με την επαγγελματική τελειότητα της
Schwarzkopf Professional!!!


H αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού, αποφάσισε να αφεθεί στα επαγγελματικά χέρια της Schwarzkopf Professional για την φροντίδα των μαλλιών της!!! Ταξιδεύοντας στον κόσμο των σειρών Oil Ultime και BC Bonacure η Κατερίνα ανακαλύπτει όλα τα premium προϊόντα περιποίησης μαλλιών με την υπογραφή της Schwarzkopf Professional.


Με σύνθημα τα hashtags #TRUEBEAUTY και #BELIEVEINCONFIDENCE και με μεγάλη εμπιστοσύνη στην επαγγελματική υπεροχή της Schwarzkopf Professional, η
Κατερίνα αφέθηκε στα χέρια των ειδικών!


Συντονιστείτε μαζί της και ανακαλύψτε και εσείς το μαγικό κόσμο της απόλυτης περιποίησης μαλλιών!


Η premium σειρά Oil Ultime από τη Schwarzkopf Professional είναι ειδικά εμπνευσμένη από τη σύγχρονη αρωματοθεραπεία για να «ξεκουράζει» και να καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής. Ακόμη, η σειρά BC Bonacure από τη Schwarzkopf Professional, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να περιποιείται τα ταλαιπωρημένα μαλλιά δίνοντάς τους λάμψη, ενυδάτωση, ελαστικότητα και ισορροπία.


Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα των σειρών Oil Ultime και BC Bonacure, αποκλειστικά σε κομμωτήρια που συνεργάζονται με την Schwarzkopf Proffesional.


Ανακαλύψτε κι εσείς τις σειρές Oil Ultime και BC Bonacure και αφεθείτε στην επαγγελματική τελειότητα της Schwarzkopf Professional.





Για περισσότερες πληροφορίες για τη Schwarzkopf Professional μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες:


#schwarzkopfpro
#schwarzkopfprogreece
#OilUltime
#TRUEBEAUTY
#BCBonacure
#BELIEVEINCONFIDENCE