Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

La Prairie και το αριστούργημα που επαναπροσδιορίζεται

Mίλτος Καμπουρίδης, Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Ντάβλας



Η La Prairie ανανέωσε τη μυθική Skin Caviar Luxe Cream
και το γιόρτασε με ένα αριστουργηματικό Exclusive Caviar Dinner
Ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie παρέθεσε ένα λαμπερό Caviar Dinner, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, σε έναν ιδιωτικό χώρο στην περιοχή του Λυκαβηττού, όπου
ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε την ανανεωμένη Skin Caviar Cream.
Σκοπός του private caviar dinner, ήταν να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ώστε οι προσκεκλημένοι να βιώσουν την εμπειρία μαγείας και πολυτέλειας του ελβετικού οίκου La Prairie.
Οι καλεσμένες έφτασαν στον ιδιωτικό χώρο στις 20:00 με την υποδοχή τους να συνοδεύεται  από σαμπάνια Dom Perignon.
Μετά από χρόνια έρευνας, αξιοποιώντας την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία της γύρω από το χαβιάρι, η La Prairie έρχεται να επαναπροσδιορίσει το βασικό συστατικό : Η Skin Caviar Luxe Cream ανανεώνεται με το Caviar Premier και δημιουργεί μια νέα διάσταση απόλαυσης στην περιποίηση της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με μια πρωτόγνωρη αίσθηση ανόρθωσης και σύσφιξης.

Οι μόλις 24 VIP καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις exclusive γευστικές δημιουργίες Υψηλής Γαστρονομίας του βραβευμένου chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη. 
 Ο chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης




Φωτογραφία του χώρου

Ένα μενού πέντε πιάτων βασισμένο στο χαβιάρι και εμπνευσμένο από τη συλλογή Skin Caviar και τις λέξεις απόλαυση, επιστήμη, τεχνολογία, ανανέωση και masterpiece, · λέξεις άρρηκτα δεμένες με τις αξίες του οίκου La Prairie.  Το μενού δημιούργησε ο καταξιωμένος chef, αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά ενώ η γαστρονομική πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει ήταν να δώσει γεύση στο νέο αριστούργημα της La Prairie. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους. 
Καλεσμένες του οίκου ήταν επώνυμες κυρίες όπως η Ρόη Αποστολοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, η Ντέμη Βεζυρούλη - Βερνίκου, η Ειρήνη Δανελιάν, η Μικαέλα Δόξα,  η Μάρα Εμπειρίκου, η Ασπα Καραγεωργίου, η Ελένη Μπαρμπαλιά, η Φαίη Μπαρμπαλιά, η Ειρήνη Νταϊφά, η Μιράντα Πατέρα, η Σίσσυ Πετζετάκη, η Φανή Σαραντοπούλου, η Ελίνα Σμπώκου, η Αλεξάνδρα Χαλκιά και η Τζωρτζίνα Χείλαρη. Στο δείπνο από την Γρ. Σαράντης έδωσαν το παρών ο κος Αραπογιάννης και ο κος Ζ. Σαράντης, η κυρία Κάτσικα, η κυρία Σάρλη και η κυρία Παπαθανασοπούλου. 

 
Φωτογραφία του χώρου
Ο οίκος La Prairie στο τέλος του δείπνου προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους το νέο, ανανεωμένο προϊόν Skin Caviar Luxe Cream μαζί με τον ορό της συλλογής Skin Caviar Liquid Lift και το Skin Caviar Essence in Lotion  για να τους μυήσει στον μαγευτικό κόσμο του.