Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


Καλοκαίρι με εκπτώσεις έως 70%
 στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Δημιουργική απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους κάθε Σάββατο

Το καλοκαίρι στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen γίνεται ακόμα πιο
απολαυστικό με εκπτώσεις έως και 70% πιο φθηνά! Από τις 9 Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας designer brands και μοναδικά καλοκαιρινά outfits στον απόλυτο προορισμό των εκπτώσεων σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το έξυπνο shopping συνεχίζεται και την Κυριακή 15 Ιουλίου, καθώς τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen θα σας περιμένουν από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, δημιουργώντας την τέλεια ευκαιρία ν’ ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας λίγο πριν τις διακοπές.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς κάθε Σάββατο μέχρι τις 14 Ιουλίου αλλά και την Κυριακή 15 Ιουλίου, από τις 11:00 – 15:00, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen μετατρέπεται σ΄ ένα ατέλειωτο ταξίδι με προορισμό το καλοκαίρι με μοναδικές δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους. Σε συνεργασία με το My playce, οι μικροί καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφώσουν βότσαλα σε νησιά & φρούτα αλλά και να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν τα δικά τους καράβια που θα σαλπάρουν στους πιο συναρπαστικούς προορισμούς!

Το καλύτερο καλοκαίρι εκτυλίσσεται στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με μοναδικές εκπτώσεις, εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους και τις πιο απολαυστικές βόλτες στον κόσμο του στιλ και της μόδας.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr το facebook.com/McArthurGlenAthens και το  instagram.com/mcarthurglenathens/

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking