Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Coach Floral με το φως της άνοιξης και του καλοκαιριού

COACH FLORAL

Το νέο γυναικείο άρωμα του Οίκου COACH, είναι εμπνευσμένο από το μοτίβο Tea Roses, το εμβληματικό στοιχείο του διάσημου brand. Στη καμπάνια του νέου αρώματος Coach Floral πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Chloë Grace Moretz, σ’ένα λιβάδι με αγριολούλουδα , μία ηλιόλουστη μέρα του καλοκαιριού.








Ντυμένη μ’ ένα όμορφο εμπριμέ φόρεμα,  κρατάει με χάρη μία τσάντα διακοσμημένη με τα εμβληματικά στοιχεία της συλλογής Tea Roses που ενέπνευσαν τη  δημιουργία του αρώματος . Είναι η τέλεια ενσάρκωση της γυναίκας Coach : χαρούμενα ανέμελη και ακαταμάχητα ανεξάρτητη. Η φωτογράφιση έγινε από το διάσημο φωτογράφο Steven Meisel που αποτύπωσε μία αίσθηση νοσταλγίας, σε συνδυασμό με το αμερικάνικο πνεύμα αισιοδοξίας.

TO AΡΩΜΑ
Το άρωμα ξεκινάει με μία αύρα Εσπεριδοειδών και μία δόση κόκκων Ροζ Πιπεριού και λαμπερού Σορμπέ Ανανά. Οι νότες καρδιάς αποκαλύπτουν ένα αρωματικό μπουκέτο λουλουδιών – Τριαντάφυλλα (Τea Roses) , Γιασεμί Sambac και Γαρδένια – πριν ενισχυθούν από τις αισθησιακές νότες βάσης από κρεμώδες Ξύλο, Πατσουλί και Μusk.

“ Mε τo Coach Floral, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα χαρούμενο άρωμα, με θετική ενέργεια. Είναι εμπνευσμένο από το εμβληματικό μοτίβο Tea Roses και αναδεικνύει το φως της άνοιξης και του καλοκαιριού.” -  —Stuart Vevers, Kαλλιτεχνικός Διευθυντής

ΟΙ ΝΟΤΕΣ
Κορυφή  : Σορμπέ Ανανά, Εσπεριδοειδή, Κόκκοι Ροζ Πιπεριού
Καρδιά   : Τριαντάφυλλο (Τea Roses), Γιασεμί Sambac, Γαρδένια
Βάση      :  Λευκό Musc, κρεμώδες Ξύλο,  Πατσουλί Ινδονησίας   

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ
Το μοτίβο Tea Roses το συναντάμε σε πλήθος τσαντών και δερμάτινων αξεσουάρ Coach.
Φόρος τιμής στη τεχνογνωσία της μάρκας, αυτή η σύνθετη λεπτομέρεια έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 και από τότε συνεχίζει να εξελίσσεται με πρωτότυπους τρόπους σε κάθε νέα συλλογή.





ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
Με το χαρακτηριστικό charm Tea Rose και το οβάλ σχήμα του, το μπουκάλι Coach Floral αποτίει φόρο τιμής στο χαρακτηριστικό λουλούδι της μάρκας, καθώς και τα εμβληματικά στοιχεία Coach. To πώμα παίρνει πάλι το σχήμα του διάσημου τρόπου κλεισίματος “turnlock” που συναντάμε στις τσάντες Coach, για πρώτη φορά το 1954. Στο γυαλί είναι χαραγμένα η άμαξα και το άλογο – σύμβολο της πλούσιας κληρονομιάς της δεξιοτεχνίας του οίκου. Η τελευταία πινελιά : μία δερμάτινη ταυτότητα , σε χρώμα ροζ χρυσού,  συμπληρώνει το μπουκάλι, όπως συμβαίνει σε όλες τις τσάντες Coach από τη δεκαετία του ’70.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Με το μοτίβο Tea Roses χαραγμένο με ανοιχτό ροζ χρώμα πάνω στο κουτί που θυμίζει υφή δέρματος, η κομψή συσκευασία αναδεικνύει την δεξιοτεχνία Coach στη δερματοποιία. Tα σύμβολα της άμαξας και του αλόγου απεικονίζονται σε ροζ χρυσό χρώμα.

Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ
Ο Stuart Vevers, Καλλιτεχνικός Διιευθυντής της Coach, επέλεξε την  Chloë Grace Moretz για να ενσαρκώσει το άρωμα του οίκου. Η ηθοποιός, που έχει ήδη συνεργαστεί στενά με τη μάρκα σε πολλές καμπάνιες, αντιπροσωπεύει  τη γυναίκα Coach με τον ιδανικότερο τρόπο – ανεξάρτητη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, ονειροπόλος, λάμπει με τη φυσική της ομορφιά.
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ COACH
O Οίκος δερμάτινων ειδών Coach ιδρύθηκε το 1941 στις ΗΠΑ , στη καρδιά του Mανχάταν. Από το ξεκίνημά του, ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση , μέχρι σήμερα που συγκαταλέγεται σ’έναν από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως μοντέρνων αξεσουσάρ πολυτελείας και συλλογών lifestyle, η μάρκα Coach συνεχίζει να συνδυάζει το δέρμα με άλλα υλικά υψηλής ποιότητας , χειροποίητες πινελιές και πρωτοποριακό σχεδιασμό. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου  Stuart Vevers κατάφερε να επαναπροσδιορίσει τη μάρκα χάρη σε μία σύγχρονη οπτική της κληρονομιάς Coach. Οι δημιουργίες του είναι ανεπιτήδευτες και κομψές, με έντονες αναφορές στο lifestyle της πόλης.

Το άρωμα διατίθεται σε τρία μεγέθη και έχει ένα συμπληρωματικό προϊόν σώματος :
Coach Floral Edp 90ml – Coach Floral Epd 50ml – Coach Floral Edp 30ml  &
Coach Floral Epd Body Lotion 150ml


COSMETICS DELUX: Το δοκιμάσαμε, το φορέσαμε και έγινε ήδη το αγαπημένο μας άρωμα, που θα συνοδεύει τις ωραιότερες στιγμές μας το φετινό καλοκαίρι, αλλά και μετά...
Δοκιμάστε το και εσείς και θα μας θυμηθείτε!