Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

NIVEA SUN - Η προστασία που χρειάζεσαι...





Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα NIVEA SUN περιέχουν ιδιαίτερα αποτελεσματικά φίλτρα κατά 
της ακτινοβολίας UVA / UVB για άμεση προστασία - κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. Επιπλέον, τα προϊόντα Protect & Bronze ενισχύουν τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας για ένα ωραίο και ομοιόμορφο μαύρισμα. 

Για την προστασία της επιδερμίδας σας, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε αρκετή ποσότητα αντηλιακού και να ελαχιστοποιείτε την έκθεση στον ήλιο μεταξύ 11 π.μ. 
και 3 μ.μ. Το αντηλιακό βγαίνει εύκολα όταν ιδρώνετε, κολυμπάτε ή αλλάζετε ρούχα, επομένως θυμηθείτε να βάζετε αρκετό αντηλιακό και τακτικά.






ΤΩΡΑ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΚΤΗ!


Η σειρά NIVEA SUN Protect & Bronze συνδυάζει την αντηλιακή προστασία με το φυσικό μαύρισμα που διαρκεί χάρη στο εκχύλισμα προμελανίνης που περιέχει. Έτσι ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας χωρίς self-tanner συστατικά! 
Το εκχύλισμα προμελανίνης είναι συστατικό φυτικής προέλευσης και δρα στις κατώτερες στοιβάδες του δερμάτος ενεργοποιώντας την παραγωγή μελανίνης 
για υπέροχο και απόλυτα φυσικό μαύρισμα!
 
Επιπλέον, τα προϊόντα NIVEA SUN Protect & Bronze με το καινοτόμο σύμπλεγμα κατά των κίτρινων λεκέδων επιτρέπουν στους λεκέδες φίλτρων UV να ξεπλένονται  πιο εύκολα. Έτσι  προστατεύετε αποτελεσματικά όχι μόνο την επιδερμίδα σας, αλλά και τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά ρούχα!

Πηγή: www.nivea.gr