Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

TOMMY HILFIGER & LEWIS HAMILTON





Ο TOMMY HILFIGER ΚΑΙ Ο LEWIS HAMILTON ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ TOMMYXLEWIS  ΣΥΛΛΟΓΗ


Σε ένα βιωματικό event με καταναλωτές, influencers, VIP και media στη Σαγκάη, ο παγκόσμιος brand ambassador των αντρικών συλλογών Tommy Hilfiger, Lewis Hamilton μοιράστηκε
με το κοινό αυτό που τον καθοδηγεί, τόσο στους αγώνες ταχύτητας, όσο και εκτός πίστας.

 Το Tommy Hilfiger γκρουπ, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι ο Lewis Hamilton, Βρετανός οδηγός αγώνων ταχύτητας και τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula One® και παγκόσμιος brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, συνεργάστηκε με τον εμβληματικό Αμερικανό σχεδιαστή κ. Tommy Hilfiger, για να παρουσιάσουν την πρώτη TommyXLewis συλλογή για το Φθινόπωρο 2018. Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε το λογότυπο της συλλογής στους fans σε ένα αποκλειστικό event που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη στις 11 Απριλίου, δίνοντας τη δική του πινελιά στην iconic TOMMY HILFIGER σημαία.

 

«Ο Lewis είναι τολμηρός σε ότι κάνει, από τους αγώνες ταχύτητας και τα extreme sports, έως τη μόδα», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Αυτή η συλλογή που προέκυψε από τη συνεργασία μας, είναι κάτι τελείως φρέσκο για εμάς στα ανδρικά ρούχα, ενώ γιορτάζει πραγματικά το DNA του brand TOMMY HILFIGER. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει από συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος. Είμαστε πολύ περήφανοι που αποκαλύψαμε το αποκλειστικό λογότυπο και την έμπνευση των σχεδίων μας στους fans μας στην Κίνα εχθές το βράδυ, και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη συλλογή με όλους τους fans σε όλο τον κόσμο αυτό το Φθινόπωρο».



Η TommyXLewis σημαία αποκαλύφθηκε σε εκδήλωση στη Σανγκάη σε έναν ειδικά διαμορφωμένο καλλιτεχνικά χώρο όπου παρουσιάστηκε η έμπνευση των σχεδίων της συλλογής, που περιλαμβάνουν street art επιρροές και body art προβολές από τον ίδιο τον Lewis Hamilton. Το λογότυπο γιορτάζει το iconic flag trademark του Tommy Hilfiger πίσω από τα αρχικά του Lewis Hamilton σε navy απόχρωση, αντικατοπτρίζοντας τα χρώματα του brand καθώς και τη γραμματοσειρά που έχει χρησιμοποιηθεί για τα τατουάζ του Βρετανού οδηγού αγώνων ταχύτητας της Formula One®. Η συλλογή θα περιλαμβάνει είδη ένδυσης, υποδήματα, αξεσουάρ, εσώρουχα και κάλτσες.



"Καθώς η αγάπη μου για τη μόδα έχει μεγαλώσει, έτσι έχει μεγαλώσει και η επιθυμία μου να σχεδιάσω μια συλλογή. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με τον Tommy Hilfiger προκειμένου να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο», δήλωσε ο Lewis Hamilton. «Ανυπομονώ να δείξω στους fans μας σε όλο τον κόσμο πως ο Tommy και εγώ διοχετεύσαμε τη δημιουργικότητά μας σε αυτή την πρώτη TommyXLewis συλλογή».



Στο event στη Σανγκάη, ο Lewis Hamilton αποκάλυψε στους παρευρισκόμενους τι τον καθοδηγεί και τον εμπνέει καθημερινά. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Shawn Yue, ηθοποιός από το Hong Kong και brand ambassador για τις ανδρικές συλλογές TOMMY HILFIGER στην Κίνα, η φίλη του brand και ηθοποιός Maggie Jiang αλλά και influencers όπως οι Nikki Min, Chery Gun, Li Hui, Ethan Liu, Yu Hai Hang και Wu Pei. Το πλήθος απόλαυσε μια μοναδική ερμηνεία από τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Jessie J, η οποία είναι νούμερο ένα στο κινεζικό reality show «Singer» καθώς και μοναδικά και συναρπαστικά consumer activations. Ένα Super Brand Day αφιέρωμα στον TOMMY HILFIGER φιλοξενήθηκε στο JD.com από την Asia Huang στις 12 Απριλίου με τη συμμετοχή των influencers Aki και Aska το οποίο είδαν πάνω από 26 εκατομμύρια καταναλωτές που απόλαυσαν συναρπαστικές δράσεις και προσφορές.



Η κληρονομιά του brand TOMMY HILFIGER είναι στενά συνδεδεμένη με την pop κουλτούρα και τα σπορ. Την δεκαετία του 90, ο Tommy Hilfiger ήταν ένας από τους πρώτους σχεδιαστές που έφεραν κοντά τη μόδα με τους celebrities και έγινε πρωτοπόρος στην βιομηχανία της μόδας ντύνοντας νέους καλλιτέχνες όπως οι Aaliyah, Mark Ronson και Usher; αλλά και χρησιμοποιώντας μουσικούς όπως ο David Bowie και η Beyoncé στις διαφημιστικές του καμπάνιες. Τα τελευταία χρόνια ο Tommy Hilfiger έχει δημιουργήσει εμπνευσμένες συνεργασίες με τη Gigi Hadid διεθνές supermodel, σχεδιάζοντας 4 TommyXGigi capsule συλλογές μαζί της, τον παγκόσμιο πρωταθλητή του τένις Rafael Nadal, τους βραβευμένους μουσικούς παραγωγούς The Chainsmokers και τον ηθοποιό από το Hong Kong Shawn Yue, αντανακλώντας τη δέσμευση του brand να διευρύνει την απήχησή του και να συνδεθεί με τη νέα γενιά καταναλωτών. Ο Tommy Hilfiger έχει ιστορία με τη Formula One®, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε την πολυετή στρατηγική συνεργασία του ως Official Apparel Partner με την τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Το brand ήταν παλαιότερα σπόνσορας της ομάδας της Formula One® της Lotus από το 1991 έως το 1994 και ήταν το πρώτο non-automotive brand που έγινε χορηγός της ομάδας Formula One® της Ferrari, συμπεριλαμβανομένων των στολών σχεδιασμένων από τον ίδιο τον Tommy Hilfiger, το 1998.

 Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση του #WhatsYourDrive, καθώς και των @TommyHilfiger και @LewisHamilton.

 ΠΟΙΟΣ:


Ο Lewis Hamilton φόρεσε ένα Tommy Hilfiger navy παντελόνι με κόκκινο και λευκό panel stripe από την Ανοιξιάτικη συλλογή 2018 με ένα Oxford πουκάμισο με bold sailing flag color-blocking και navy nubuck boots.

 Ο Shawn Yue φόρεσε ένα μαύρο coachs jacket με πράσινο reversible bomber jacket, τζιν παντελόνι and λευκά δερμάτινα cupsole sneakers, όλα από την Ανοιξιάτικη HILFIGER COLLECTION συλλογή.


Η Maggie Jiang φόρεσε ένα navy ruffle one-shoulder φόρεμα από την HILFIGER COLLECTION συλλογή για την Άνοιξη 2018 με κόκκινα metallic star ankle boots.

 Η Jessie J φόρεσε ένα κόκκινο μεταξωτό tuxedo με κεντητή λωρίδα στα μανίκια και στο παντελόνι και κορδέλα στα μαλλιά με την χαρακτηριστική σημαία και λεπτομέρειες από τους αγώνες ταχύτητας, όλα από την HILFIGER COLLECTION συλλογή για την Ανοιξιάτικη 2018.