Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H SHISEIDO OFFICIAL, MAKE UP SPONSOR

Beauty, Event


Η SHISEIDO OFFICIAL MAKE UP SPONSOR THΣ 23ης ΑΤΗΕΝS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ MAKE UP DIRECTOR ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΩΔΟ


28 Μαρτίου - 1η Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο



Για 2η συνεχόμενη φορά, ο ιαπωνικός οίκος καλλυντικών Shiseido, θα είναι ο Official Make Up Sponsor στην 23η Athens Exclusive Designers Week, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 28 Μαρτίου ως την 1η Απριλίου. Ο πρωτοπόρος αυτός οίκος, με περισσότερα από 140 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς και απόλυτα συνυφασμένος με τις τέχνες, θα χαρίσει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στην εβδομάδα μόδας.


Η ομάδα της Shiseido με επικεφαλής τον Make Up Director Βαγγέλη Θώδο, θα επιμεληθούν το μακιγιάζ για τα shows των καταξιωμένων και ανερχόμενων σχεδιαστών, που έρχονται να εγκαινιάσουν την άνοιξη με δημιουργίες, υψηλής αισθητικής.

 


Σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση, το παρών θα δώσουν καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, ανάμεσά τους οι: Mi-Ro, Vassilis Zoulias, Ioanna Kourbela, Lakis Gavalas, Makis Tselios, Sotiris Georgiou, διάσημα fashion brands με διεθνή παρουσία, όπως η Folli Follie καθώς και νέα ανερχόμενα ταλέντα της ελληνικής σχεδιαστικής σκηνής.


Στα beauty looks των επιδείξεων θα κυριαρχούν νέες τάσεις και κλασικές επιλογές που θα συμπληρώσουν μοναδικά τα έργα των σχεδιαστών. 


Για πρώτη φορά στο πλαίσιο της ελληνικής εβδομάδας μόδας, θα χρησιμοποιηθούν -ως exclusive preview- τα δύο νέα προϊόντα μακιγιάζ που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το καλοκαίρι 2018 στα καταστήματα καλλυντικών. Το Synchro Skin Cushion Compact Bronzer, το πρώτο bronzer με cushion από τον οίκο Shiseido, δημιουργεί μια πολύ φωτεινή και παράλληλα μαυρισμένη αίσθηση ενώ τα Synchro Skin Illuminator, δίνει στο δέρμα μια υπέροχη λάμψη δημιούργωντας ένα παιχνίδι αντανάκλασης στο φως.

 Στα μάτια, το ζωηρό κρεμώδες χρώμα των σκιών Paperlight Cream Eye Color χαρίζει ένα ματ αλλά συγχρόνως ημιδιάφανο αποτέλεσμα. Οι έντονες γραμμές eyeliner με τα Instoke Eyeliner Series, εμπνευσμένα από την ιαπωνική τέχνη της καλλιγραφίας, δίνουν μια διαφορετική ένταση στο βλέμμα. Επιπλέον, τα ματ κραγιόν από τη συλλογή Rouge Rouge Collection, θα είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της Shiseido.

H προετοιμασία της επιδερμίδας βασίζεται στη νέα Essential Energy, την πρώτη σειρά της Shiseido που ενσωματώνει τη Νευρο-επιστήμη στην καρδιά της καλλυντικής περιποίησης, χαρίζοντας δέρμα πιο αναζωγονημένο από ποτέ!


Ο Make Up Director του οίκου Shiseido Βαγγέλης Θώδος, δήλωσε για την Αthens Exclusive Designers Week : ‘‘H ομορφιά είναι η θετική αντίληψη της ζωής. Είναι η αντανάκλαση της ισσοροπίας και της αρμονίας στην εικόνα μας. Αν θα χρειαζόταν να αποτυπώσω την ομορφιά με μια λέξη, αυτή θα ήταν "φως". Η ικανότητα να κοιτάς μέσα σου και να φωτίζεσαι. Άλλωστε η ομορφιά είναι παντού.’’


Οι τελικές πρόβες για την επιμέλεια του make-up των fashion shows πραγματοποιήθηκαν στο Shiseido Experience Center στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία σχεδιαστών, μοντέλων και λοιπών συντελεστών της διοργάνωσης.