Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

TOUS YOUR MOMENTS - Το νέο σου άρωμα



Beauty, Perfume, Fragrances

TOUS Your Moments

Για ένα νέο, χαρούμενο, μοντέρνο άρωμα θα μιλήσουμε σήμερα που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε: TOUS Your Moments 

Η έμπνευση:
Πέντε λόγοι εκτός των άλλων που αυτό το γεμάτο ενέργεια, δημιουργικό, αστείο, χαρούμενο και κοινωνικό κορίτσι επιλέγει για άρωμα της το νέο άρωμα TOUS Your Moments. Επειδή θέλει να μοιράζεται ό,τι έχει, ό,τι βιώνει, ό,τι απολαμβάνει και ό,τι της αρέσει!! Το άρωμα αυτό είναι για το κορίτσι που δε σταματάει ποτέ, έχει πάρα πολλές ιδέες και επιλέγει να τις μοιράζεται με όλους. Αυτό το κορίτσι που ο καθένας θα ήθελε για φίλη του και ανεβάζει πάντα τις πιο διασκεδαστικές φωτογραφίες στα social media. Ο οίκος TOUS δημιούργησε το άρωμα Your Moments,για εκείνη που το μόνο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε από τα social media της είναι το τι άρωμα χρησιμοποιεί.

                         



Το Design:
Μοιράσου, Απόλαυσε, Ζήσε, Κάνε Tag και Like! Ένα σχέδιο στο οποίο αποτυπώνονται όλες οι αξίες του οίκου TOUS. - Μια έκφραση αισιοδοξίας και ζωντάνιας με αυτή τη neon ροζ συσκευασία..
- Τα στοιχεία του οίκου TOUS αντικατοπτρίζονται στο ασημένιο αρκουδάκι, που αγκαλιάζει το άρωμα, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως το αρκουδάκι αποτελεί το φυλαχτό, το έμβλημα, το γούρι και το χαρακτηριστικό του brand.
- Το σχήμα της συσκευασίας του αρώματος, είναι ίδιο με αυτό των δύο άλλων αρωμάτων της σειράς TOUS Moments του οίκου, το Happy και το Love.
- Η εξωτερική συσκευασία είναι λευκή και γεμάτη πολλά μικρά αρκουδάκια, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο όνομα του αρώματος, TOUS Your  Moments, το οποίο είναι εκτυπωμένο με το ίδιο neon ροζ που έχει και το μπουκάλι.


Το άρωμα:
Η Veronique Nyberg και η Violaine Coollasένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας αυτό το FLORAL CHYPRE άρωμα. Το άρωμα TOUS Your Moments έχει μια γεύση φρούτων και μιγκέμε νότες από Πατσουλί και Musk. Αυτό το αναζωογονητικό και δυναμικό άρωμα, έχει στις νότες κορυφής του ένα cocktail ενέργειας που αποτελείται από φρούτα και μπαχάρια. Πρόκειται για ένα πολύ χαρακτηριστικό άρωμα, χάρη στη μίξη ανάμεσα στο βατόμουρο, το βερίκοκο και το μανταρίνι, καθώς το κάρδαμο που προσθέτει την απαραίτητη ένταση. Στις μεσαίες νότες, υπάρχει floral άρωμα συνδυασμένο με αραβικό γιασεμί, ένα ελαφρύ πέπλο από μιγκέκαι μια βελούδινη αίσθηση παιώνιας. Οι μεθυστικές νότες βάσης από το αιθέριο έλαιο white Musk συνδυάζονται με τις νότες του Πατσουλί, εναρμονίζοντας ιδανικά αυτό το αισιόδοξο και γεμάτο ενέργεια άρωμα.
TOUS Your Moments… Χρησιμοποίησε το #YourMoments και απόλαυσε όλες τις στιγμές σου και μη
ξεχνάς πως με αυτό που είσαι, μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο!.



Οι εικόνες:
Το περιεχόμενο που εκείνη ανεβάζει στα social media της είναι διασκεδαστικό και μας αρέσει πολύ! Οι
εκφράσεις της, τα σχόλια της, καθώς και ο τρόπος που φωτογραφίζει!
Μόλις ανέβασε φωτογραφία με το νέο άρωμα του οίκου TOUS. Θα είναι αυτό το άρωμα της; Νααι! Αυτό το άρωμα θέλω!
#YourMoments #ILoveNeon#TousForever