Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LOVE & DESIRE - MAX FACTOR


Beauty, Makeup



Max Factor Valentine’s Day Make-Up Look

Η Max Factor μας προτείνει να υποδεχθούμε την ημέρα του  Αγίου Βαλεντίνου με το απόλυτο κόκκινο , για
αισθησιακά και εντυπωσιακά χείλη.





 Και ακόμη...Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τα πιο εντυπωσιακά κόκκινα χείλη! Το έντονο κόκκινο χρώμα είναι αναμφίβολα το χρώμα του πάθους και η ημέρα των ερωτευμένων επιβάλλει χείλη κόκκινα και αισθησιακά. 

Όποιο make-up look και εάν επιλέξετε, δοκιμάστε τις θηλυκές κόκκινες αποχρώσεις  “Love” και “Desire” από τη συλλογή Velvet Mattes Lipsticks της Max Factor και κερδίστε τις εντυπώσεις. H συλλογή Velvet Mattes Lipsticks χαρίζει εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα και ταυτόχρονα απόλυτα ενυδατωμένα χείλη. 

Μια επαναστατική σύνθεση

Ένα ματ αποτέλεσμα, δύσκολα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, χωρίς να αφήνει ένα αίσθημα ξηρότητας στα χείλη. Για να  επιτύχουν ενυδάτωση με ένα ματ κραγιόν, οι γυναίκες έπρεπε να συνδυάσουν scrub για τα χείλη , lip balm και κραγιόν. Η συλλογή Velvet Mattes Lipsticks της Max Factor σπάει τους κανόνες του make-up και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να τα έχει όλα χωρίς συμβιβασμούς. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ματ χρώμα με πυκνή υφή αλλά ταυτόχρονα με μια κρεμώδη ενυδατική φόρμουλα ως βάση. Παραδοσιακά τα ματ κραγιόν έχουν αυξημένη ποσότητα πούδρας στη σύνθεσή τους δημιουργώντας μια  ανομοιόμορφη επιφάνεια η οποία διαχέει το φως.  Τα Velvet Mattes Lipsticks αντίθετα διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα χωρίς αυξημένη ποσότητα πούδρας ή άλλων στερεών συστατικών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στη συλλογή Velvet Mattes Lipsticks έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια φόρμουλα ενυδάτωσης με τη δημοφιλή σειρά της Μax Factor, Colour Elixir.

Το αποτέλεσμα; Ματ αλλά ενυδατωμένα χείλη, έτοιμα για … φίλημα! 





Προϊόντα

Velvet Matte Lipstick Love  
Velvet Matte Lipstick Desire


 


Τα  Velvet Mattes Lipsticks στις αποχρώσεις “Love” και “Desire” διατίθενται στα καταστήματα Hondos Center, Sephora, Galerie de Beaute, στο attica (Golden Hall) καθώς και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα (12,30 €. Π.Λ.Τ*). 


* Η τελική τιμή του προϊόντος είναι στη διακριτική ευχέρεια του τελικού λιανέμπορου.