Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

To πρώτο Μουσείο Παγωτού


"To πρώτο Μουσείο Παγωτού"


Ένα πρωτοπόρο σχέδιο έγινε πραγματικότητα και έτσι, το πρώτο Μουσείο Παγωτού άνοιξε τις πόρτες του για ένα μήνα, τον πιο ζεστό του χρόνου, δηλαδή τον Αύγουστο, στη Νέα Υόρκη.



Ανάμεσα στους εκθέτες και τα πιο κλασικά παγωτατζίδικα της πόλης, όπως το Black Tap και το OddFellows Ice Cream Co. Πέρα όμως τους εκθέτες και την αναδρομή στην ιστορία και τα data του παγωτού, το Μουσείο χάρισε απολαύσεις βγαλμένες από τα πιο παχυντικά όνειρά μας. Όπως μία πισίνα παγωτό για να κολυμπήσεις. Ή ένα δωμάτιο σοκολάτας στο οποίο μπορείς να βουτήξεις.



Το ίδιο το κόνσεπτ όμως είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του εγχειρήματος. Ξεκινώντας από μία "σύναξη παγωτομανών ντιζάινερ, καλλιτεχνών και φίλων" το Μουσείο κινητοποιείται κυρίως από τη διάδραση με τα social media. To site του τονίζει ότι θα ζήσει κανείς μία "εμπειρία που μπορεί να του αρέσει και να κοινοποιήσει" ενώ ο λογαριασμός @museumoficecream στο instagram έχει ήδη γεμίσει με έργα τέχνης με θέμα το παγωτό.



Οι φαντασιώσεις έγιναν πραγματικότητα κάθε μέρα όλη μέρα (εκτός από Τρίτες) από τις 29 Ιουλίου στο 100 της Grasnevoort Street στην καρδιά του Meatpacking District. Εισιτήρια (το παγωτό περιλαμβανόταν στην τιμή): $18 για ενήλικους, $12 παιδιά.



Πηγή woman.in.gr