Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πρόσκληση σε γάμο; Εντυπωσιάστε


Μικρά μυστικά & tips για τους φθινοπωρινούς γάμους!

Το φθινόπωρο έχει αγκαλιάσει την καθημερινότητά μας και μία ελαφριά αλμύρα στην ατμόσφαιρα μας κρατάει ακόμα σε ένα καλοκαιρινό mood που όλοι αρνούμαστε να αφήσουμε πίσω μας! Κι όμως αυτοί οι μήνες έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως η καλύτερη ολοκλήρωση του καλοκαιριού, που ενδείκνυνται για τις τελευταίες εξορμήσεις αλλά και για κοινωνικές εκδηλώσεις που χαρακτηρίζονται από την ηλιοκαμμένη και μυρωδάτη όψη του καλοκαιριού! Εάν είστε, λοιπόν, καλεσμένη σε κάποιο γάμο ή βάφτιση
έχουμε τα κατάλληλα tips για εσάς!


      Πηγή: Pinterest


  1. Διατήρησε το μαύρισμά σου με φυσικό τρόπο. Δοκίμασε ένα ελαφρύ pealing για να φύγει η θαμπή στρώση της επιδερμίδας, ενυδάτωσε το δέρμα σου με μία κρέμα σώματος και βοήθησέ το εκ των έσω με μία διατροφή πλούσια σε β- καροτένιο όπως βερίκοκα, μάνγκο και κυρίως καρότα!

  2.                
                           Πηγή: Pinterest

2.       Δώσε χρόνο στον εαυτό σου! Μετά τις διακοπές ένα homemade spa είναι αυτό που χρειάζεσαι και ακόμα περισσότερο εάν πρέπει να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο γάμο της χρονιάς! Περιποιήσου τα άκρα σου και δοκίμασε τις νέες φθινοπωρινές τάσεις! Μην ξεχάσεις τις αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep, τον καλύτερό σου φίλο για όλες τις εποχές!

                         
                           Πηγή: Pinterest


  1. Μην ξεχάσεις να πάρεις τα αγαπημένα σου σανδάλια! Όλες μας αγαπάμε τα ψηλοτάκουνα μας πέδιλα, αλλά ο χορός απαιτεί άνεση! Δεν θα ήθελες να μείνεις καθηλωμένη στην καρέκλα επειδή σε χτύπησαν τα πέδιλά σου! Όμορφα μεν… δύσκολα δε!




  1. Μία εσάρπα ή ένα τζιν κοντό μπουφάν είναι επίσης απαραίτητα για αυτή την εποχή! Και εάν το ξεχάσεις, μην σκας! Έχεις πάντα το σακάκι του καλού σου! Το φθινόπωρο μας επιτρέπει ακόμα αυτή την ανεμελιά του καλοκαιριού!


     Photo Credits


  1. Άσε τα μαλλιά σου ελεύθερα! Τα «βαριά» χτενίσματα είναι και για τις «βαριές» εποχές! Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να χαρεί για λίγο ακόμα τα χαλαρά μαλλιά και προτίμησε ένα pony tail ή ακόμα και το φυσικό τους σχήμα! Η «χωρίς πιστολάκι» εποχή θα κρατήσει για «πάντα»!


     Πηγή: Pinterest


  1. Κράτησε το μακιγιάζ σου σε natural στυλ! Μία μάσκαρα, ένα bronze ρουζ και το αγαπημένο σου κοραλλί κραγιόν είναι τα συστατικά εκείνα που θα αναδείξουν την καλοκαιρινή δροσιά του προσώπου σου! Μην ξεχάσεις τις αποτριχωτικές ταινίες προσώπου STREP για ένα άψογο αποτέλεσμα!


                         Πηγή: Pinterest