Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μια γευστική παράδοση, σε νέο χώρο


Το Καφεκοπτείο Λουμίδη του Αμαρουσίου, μεταφέρθηκε σε νέο
χώρο!
Το νέο ανακαινισμένο κατάστημα του δικτύου «Καφεκοπτεία Λουμίδη» στο Μαρούσι, μεταφέρθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία του τη Δευτέρα 14 Αυγούστου. Το κέντρο του Αμαρουσίου και του πεζόδρομου στην οδό Ερμού γέμισε ξανά με αρώματα και μυρωδιές παράδοσης και αυθεντικότητας! Στο νέο καφεκοπτείο, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει
από μια πλούσια γκάμα φρεσκοαλεσμενων καφέδων (ελληνικούς, espresso, φίλτρου, στιγμιαίους) με βάση εκλεκτά χαρμάνια που έχουν δημιουργηθεί μέσα από πολυετή γνώση και εμπειρία, καθώς και μονοποικιλιακούς Arabica από χώρες όπως η Κένυα, η Γουατεμάλα και η Αιθιοπία.



Μια σειρά από ξεχωριστά προϊόντα που συνδυάζουν την φρεσκάδα και την ποιότητα, επιτρέπουν στον επισκέπτη να απολαύσει μια «προσιτή πολυτέλεια» καθημερινά. Μπορεί ακόμη να διαλέξει ανάμεσα στην απίστευτη ποικιλία από γλυκίσματα, τσάγια, ροφήματα, καραμέλες, λικέρ, αξεσουάρ καφέ και τσαγιού καθώς και ολόφρεσκα βουτήματα και πολλές ακόμα λιχουδιές φτιαγμένες με μεράκι και από τις καλύτερες πρώτες ύλες!



 
Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κατερίνη & Χαλκίδα.



Η πρόταση του CosmeticsDelux

Για κάποια από τις επόμενες σχετικές αγορές σας, επισκεφθείτε τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, για να δοκιμάσετε παραδοσιακά εδέσματα και νέες γεύσεις με την ίδια πάντα άριστη ποιότητα και κάτι ακόμη: Εξυπηρέτηση με χαμόγελο και ευγένεια!