Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Beauty Editor's choice: Elvive Extraordinary Oil

    Beauty, Hair styling από Ε. Κάντζα, 30/08/2017

Γειά σας!
Σήμερα, αφού ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα, λέω να ξεκινήσουμε τις αναρτήσεις μας με ένα προϊόν που θεωρώ ιδανικό για τα μαλλιά!


Πριν σας αποκαλύψω ποιο είναι (αν και θα έχετε ήδη καταλάβει σε ποιο αναφέρομαι, από τη σχετική φωτογραφία), να σας πω ότι έχω πυκνά και σγουρά μαλλιά που όλες τις εποχές του χρόνου, (σχεδόν), είναι ατίθασα και φριζάρουν. Έτσι, αν και  πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν ιδιαίτερα επιφυλακτική  στην αρχή, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω - σε τακτική βάση- κάποιο ειδικό λάδι για τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, αφού από τότε δεν έπαψα να χρησιμοποιώ το Elvive Extraordinary Oil της L' Oreal.
Πώς το χρησιμοποιώ: Όπως και πολλές άλλες γυναίκες, ο τρόπος που το εφαρμόζω στα μαλλιά μου είναι ο εξής. Το απλώνω (σε πολύ μικρή ποσότητα), από τη μέση του μήκους των μαλλιών προς τις άκρες, όταν λούζομαι και τα μαλλιά μου είναι ακόμη νωπά,  ενώ κάποιες φορές μόνο βάζω ελάχιστη ποσότητα και στις ρίζες (ελάχιστη, ακριβολογώ) για να μην λαδώσουν, απλά για να τους δώσουν λάμψη και ζωντάνια, όταν τα νοιώθω πολύ ξηρά, όπως, για παράδειγμα, όταν τα έχω αφήσει πολλή ώρα με αλάτι ύστερα από μπάνιο στη θάλασσα.
Στη συνέχεια, τα χτενίζω ανάλογα με τη διάθεση (και τις υποχρεώσεις!) της στιγμής. 

Για να το γνωρίσετε, όμως, καλύτερα σαν προϊόν, ακολουθεί η πλήρης περιγραφή του, αφού σας ενημερώσω ότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το ELVIVE Extraordinary Oil Για Κάθε Τύπο Μαλλιών, ένα πολύτιμο απόσταγμα από ενεργά συστατικά, χαρίζει στα μαλλιά θρέψη, απαλότητα και λάμψη χωρίς να τα βαραίνει. Πρόκειται για μια αλχημεία από 6 σπάνια εκχυλίσματα λουλουδιών (Λωτός, Χαμομήλι, Τιαρέ, Λευκή μαραγαρίτα, Ρόδο), που αποτελεί το απόλυτο ελιξήριο ομορφιάς για τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις.  Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών χαρίζοντάς τους θρέψη, ζωντάνια και λάμψη χωρίς να τα βαραίνει! Αποτελεί μια πολύτιμη περιποίηση πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να τους δώσει λάμψη, πειθαρχία και προστασία.
Elvive Extraordinary Oil, by #Loreal


Το ELVIVE Extraordinary Oil Για Κάθε Τύπο Μαλλιών, ένα πολύτιμο απόσταγμα από ενεργά συστατικά, χαρίζει στα μαλλιά θρέψη, απαλότητα και λάμψη χωρίς να τα βαραίνει. Πρόκειται για μια αλχημεία από 6 σπάνια εκχυλίσματα λουλουδιών (Λωτός, Χαμομήλι, Τιαρέ, Λευκή μαραγαρίτα, Ρόδο), που αποτελεί το απόλυτο ελιξήριο ομορφιάς για τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις.
Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών χαρίζοντάς τους θρέψη, ζωντάνια και λάμψη χωρίς να τα βαραίνει! Αποτελεί μια πολύτιμη περιποίηση πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να τους δώσει λάμψη, πειθαρχία και προστασία.