Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

JURLIQUE Rosewater Balancing Mist 2017...!


NEA πολυτελής έκδοση Rosewater Balancing Mist 2017 


Κάθε χρόνο, οι λάτρεις της Jurlique ανυπομονούν για την ετήσια πολυτελή έκδοση του μοναδικού Rosewater Balancing Mist, μία λοσιόν σε μορφή mist με ένα αποκλειστικό μείγμα ισχυρών εκχυλισμάτων τριαντάφυλλου για να ενυδατώνει βαθιά, να αποκαθιστά και να απαλύνει την επιδερμίδα. 


Τώρα, η ΝΕΑ πολυτελής έκδοση του Rosewater Balancing Mist 2017 είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Εμπνευσμένη από τη φύση εσωτερικά και εξωτερικά. Με έδρα της την απομονωμένη κοιλάδα Dooralong της Νέας Νότιας Ουαλίας, η Belynda Henry αντλεί έμπνευση από την ακατέργαστη αγνότητα και τη δύναμη της φύσης. 




Έτσι, όταν η Jurlique αποφάσισε να συνεργαστεί με έναν Αυστραλό καλλιτέχνη για τη δημιουργία της πολυτελούς και συλλεκτικής έκδοσης του Rosewater Balancing Mist Intense Deluxe Edition, η Belynda ήταν η καταλληλότερη επιλογή ιδίως αφού, από φοιτήτρια ακόμη, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τα προϊόντα του brand για αγνή και ισχυρή φροντίδα του δέρματος. 
                                                             
«Εργαζόμουν με μερική απασχόληση και παρ’ όλ’ αυτά ξόδευα όλα μου τα χρήματα στη Jurlique”, λέει η Belynda. «Ήταν μία από τις πρώτες μάρκες που αγάπησα πραγματικά. Λάτρεψα τα αρώματα και τα φυσικά της προϊόντα.» Προτού αρχίζει να ζωγραφίζει το θέμα του Rosewater Balancing Mist, η Belynda ταξίδεψε στο αγρόκτημα της Jurlique στα βουνά της Νότιας Αυστραλίας για να βυθιστεί στο θαυμάσιο τοπίο της. «Το αγρόκτημα της Jurlique ήταν υπέροχο», αναφέρει η Belynda. «Οι πίνακες που δημιούργησα ήταν η ερμηνεία μου για το αγρόκτημα, βασισμένη στα χρώματα και στα συναισθήματα που μου δημιουργούσε. Το απέραντο τοπίο, τα αυθεντικά χρώματα των αυστραλιανών ευκαλύπτων και φυσικά τα τριαντάφυλλα αποτέλεσαν την έμπνευσή μου ».