Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

FREZYDERM για ελκυστικό μαύρισμα και όμορφο σώμα


❝COSMETICSDELUX: H Frezyderm είναι μια εταιρεία που εμπιστεύομαι απόλυτα, αφού όσα προϊόντα της έχω δοκιμάσει, έχουν κυριολεκτικά αποδειχθεί εξαιρετικής ποιότητας και πάρα πολύ αποτελεσματικά. Γι΄ αυτό, μοιράζομαι με εσάς τα νέα (αλλά και λίγο πιο παλιά) προϊόντα της, που τραβούν το ενδιαφέρον μου.❞

Σήμερα, μιλάμε μαζί για τις προτάσεις της για όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό και όμορφο μαύρισμα, λίγο πριν τις εξορμήσεις μας στην παραλία, αφού οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουμε τρόπο να καλύψουμε το λευκό χρώμα που μας έχει μείνει κατάλοιπο από τον κρύο χειμώνα, για να αρχίσουμε να χαιρόμαστε τα ανάλαφρα καλοκαιρινά μας ρούχα. Ψάχνουμε μεθόδους να μαυρίσουμε γρήγορα και εύκολα, αποφεύγοντας όμως τους κινδύνους που κρύβει η πολύωρη έκθεση στον ήλιο και οι βλαβερές ακτίνες του. Μία διαδεδομένη μέθοδος που επικρατεί τα τελευταία χρόνια και εμπιστεύονται οι γυναίκες είναι το selftan, προϊόντα δηλαδή αυτομαυρίσματος που δίνουν στο δέρμα χρυσαφένιο χρώμα, χωρίς να έχει προηγηθεί έκθεση στον ήλιο.
Το bronze χρώμα κολακεύει τη σιλουέτα και ομορφαίνει την επιδερμίδα! H FREZYDERM με την εξειδικευμένη ομάδα της έχει δημιουργήσει την πολυπόθητη σειρά selftanning που θα μας χαρίσει το καλοκαιρινό χρώμα που τόσο θέλουμε ακόμα και από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού! Επιλέξτε την έξυπνη, αποτελεσματική, γρήγορη και ασφαλή μέθοδο των προϊόντων selftanning της FREZYDERM και αποκτήστε μία κεχριμπαρένια επιδερμίδα χωρίς να εκτεθείτε στην ηλιακή ακτινοβολία.

Γιατί όμως να προτιμήσουμε ένα self-tanning προϊόν;  Η απάντηση είναι απλή, αφού τα προϊόντα αυτά προσφέρουν ένα χρώμα τόσο όμοιο με το φυσικό μαύρισμα που είναι δύσκολο να το ξεχωρίσει κανείς. Δεν εμπεριέχουν καθόλου ρίσκο, προσφέρουν την ανανεωμένη όψη της ηλιοκαμένης επιδερμίδας χωρίς να αυξάνουν τον κίνδυνο εγκαυμάτων, πρόωρης γήρανσης και των άλλων βλαβερών συνεπειών. Είναι εύκολα στην εφαρμογή τους και είναι εμπλουτισμένα με ένα πλήθος ενυδατικών παραγόντων που ομορφαίνουν και αναδεικνύουν την επιδερμίδα.
Η FREZYDERM διαθέτει δύο selftanningπροϊόντα που εξασφαλίζουν ένα ομοιόμορφο χρώμα, προστασία και είναι ιδανικά και για το σώμα και για το πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα:

BRONZE WATER COLOR MIST
Αυτομαυριστικόspray-mist που προσδίδει στην επιδερμίδα ένα ομοιόμορφο φυσικό bronze χρώμα. Η συνεργική δράση της DHA με το πολυμερές Μελανίνης που περιέχει εξασφαλίζουν ταχύτερη εμφάνιση χρώματος (από το πρώτο 24ωρο  μετά την εφαρμογή), καλύτερη ποιότητα χρώματος και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια του μαυρίσματος. Παράλληλα, προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική προστασία. Είναι ιδανικό για πρόσωπο και σώμα, για άτομα με λεύκη καθώς μειώνει τη χρωματική διαφορά. Η εφαρμογή του είναι εξαιρετικά εύκολη, καθώς έρχεται σε καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική  βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό.

SELF TAN BODY SHAPE
Το αυτομαυριστικό γαλάκτωμα με παράλληλη συσφικτική δράση θα γίνει ο καλύτερος φίλος μας. Περιέχει ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών που δίνουν ένα φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα στο δέρμα χωρίς έκθεση στον ήλιο ενώ το σύμπλεγμα φυτικών συστατικών ενεργοποιούν τη μελανίνη, ώστε να αποφεύγονται τα εγκαύματα κατά τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο. Ταυτόχρονα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και παρέχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, γραμμές και κίτρινα χροιά. Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση με φυτικά εκχυλίσματα, καφεΐνη και Guarana, προσφέρει σύσφιξη της επιδερμίδας, ενεργοποιεί τη λιπόλυση, αυξάνει την ελαστικότητα και το σφρίγος της επιδερμίδας και μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Ακόμη κι αν δεν έχουμε προλάβει να βγούμε στην παραλία, ας αρχίσουμε να χαιρόμαστε το καλοκαίρι,  παρέα με τη FREZYDERM!