Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η essence γίνεται 15 χρονών!





Η essence γίνεται 15 χρόνων!

H essence, έγινε 15 χρόνων και μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί της τα γενέθλιά της, με το νέο τραγούδι “Side by Side” του Lukas Rieger!
 Απίστευτο, αλλά αληθινό…
πέρασαν 15 χρόνια από τότε που η Christina Oster-Daum δημιούργησε την essence με πολλή αγάπη, ενέργεια και πάθος. Από τότε η essence έχει αγαπηθεί από τις γυναίκες όλων των ηλικιών, σε όλο τον κόσμο, χάρη στα μοντέρνα, καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της σε πολύ προσιτές τιμές.
Η essence γιορτάζει τα 15α της γενέθλια όλο το 2017 με ένα πολύ ξεχωριστό τραγούδι γενεθλίων, το "Side by Side" από τον Γερμανό σταρ της ποπ Lukas Rieger και, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνεργασία αυτή, αφού ο ταλαντούχος, νέος τραγουδιστής, ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ της μάρκας, χάρη στη δημιουργικότητα και τον αμέριστο ενθουσιασμό του. 
Αλλά και ο  Lukas Rieger δηλώνει εξίσου χαρούμενος με αυτή τη συνεργασία: 
“Αυτό που αγαπώ στην essence είναι ότι δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια σε ό,τι κι αν κάνουν. Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ με τη μουσική μου. Και η μάρκα είναι άλλωστε τόσο ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο είμαι κι εγώ – εξάλλου μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου οφείλεται στην online κοινότητα.”.
Ο 17χρόνος τραγουδιστής από το Niedersachsen συμμετείχε σε μία τηλεοπτική εκπομπή το 2014, αλλά το όνειρό του έγινε πραγματικότητα κυρίως λόγω της μεγάλης φιλοδοξίας του και αφοσίωσης. 
Ο Lukas, εδώ και λίγα χρόνια ασχολείται με τη μουσική του καριέρα και έχει καταφέρει, με τη βοήθεια των social media, να αποκτήσει ένα τεράστιο κοινό. 
O λογαριασμός του στο Instagram έχει πάνω από 1.7 εκ. ακόλουθους, ενώ στην εφαρμογή Muical.ly αριθμεί πάνω από 2.1 εκ. fans. 
Το τραγούδι των γενεθλίων της essence “Side by Side” μας δημιουργεί αμέσως μία θετική διάθεση και είναι ιδανικό για κάθε είδους πάρτι. 
“Το πιο σημαντικό στη μουσική είναι να “αγγίζεις” τους ανθρώπους. Το νέο μου τραγούδι “Side by Side” σε προτρέπει να απολαμβάνεις στο μέγιστο την κάθε σου στιγμή και να τη μοιράζεσαι με τους κοντινούς σου ανθρώπους 
λέει ο Lukas Rieger, ο οποίος θα γιορτάσει τα 18α γενέθλιά του πολύ σύντομα. H συνέντευξη του Lukas και ολόκληρο το τραγούδι είναι διαθέσιμα στο ειδικά σχεδιασμένο site της essence: happybirthday.essence.eu/en/. 
Εκεί θα βρείτε, επίσης, πολλές, φανταστικές δραστηριότητες αλλά και εκπλήξεις για όλους τους φανατικούς της ομορφιάς και της μουσικής, που θέλουν να ακολουθήσουν την essence σε αυτή τη γιορτή για το #essencebirthdaybash και τα #15pinkyears.