Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ


Αγαπήστε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας (και την επιδερμίδα σας) και φροντίστε τον. Σας προτείνουμε τέσσερις τρόπους να δείξετε αγάπη στην επιδερμίδα σας.
1. ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ 
Το να καθαρίζετε σε βάθος την επιδερμίδα σας μια φορά την εβδομάδα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να της δείξετε την αγάπη σας. Με την απολέπιση απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνετε την υφή και τον τόνο της και εμφανίζετε λιγότερα σπυράκια.

Προτεινόμενο προϊόν: NovAge Exfoliating Scrub
2. ΜΑΣΑΖ
Εάν δεν κάνετε ήδη μασάζ στο πρόσωπό σας, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε. Τώρα! Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου, απομακρύνει τις τοξίνες και είναι χαλαρωτικό. Να θυμάστε μόνο να μην κάνετε μασάζ σε στεγνή επιδερμίδα – να χρησιμοποιείτε ένα έλαιο για το πρόσωπο για να αποφύγετε τους ερεθισμούς. Επιπλέον, χρησιμοποιείτε ανοδικές κινήσεις που ανορθώνουν φυσικά την επιδερμίδα σας.

Προτεινόμενο προϊόν: Skinpro Cleansing System
3. ΜΑΣΚΕΣ 
Ίσως η πιο συνηθισμένη απόλαυση της επιδερμίδας, οι μάσκες προσώπου προσθέτουν λίγη πολυτέλεια στη ρουτίνα σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη: άργιλο για λιπαρή επιδερμίδα, Aloe Vera για ξηρή επιδερμίδα κλπ. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε πάνω από μια συγχρόνως για να αντιμετωπίσετε διαφορετικά θέματα με μια φορά.

Προτεινόμενο προϊόν: Love Nature
4. ΕΛΑΙΑ 
Η επιδερμίδα σας αξίζει τα καλύτερα, και εάν υπάρχει ένα προϊόν που αξίζει να επενδύσετε, αυτό είναι τα έλαια προσώπου. Τα έλαια προσφέρουν γρήγορα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ενυδάτωση σε κάθε τύπο επιδερμίδας και κάνουν την επιδερμίδα σας να λάμπει. Εφαρμόστε τα κάτω από την ενυδατική σας ή χρησιμοποιήστε το όταν κάνετε μασάζ.

Προτεινόμενο προϊόν: NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules