Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ


Έχετε ραντεβού; Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε το άρωμα που θα φορέσετε; Τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς! Σας προτείνουμε αρώματα κατάλληλα για κάθε στάδιο της σχέσης σας. Απολαύστε το!
ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Χαλαρώστε με το άρωμα του Γιασεμιού, που είναι γνωστό πως καταπραΰνει το άγχος και την αγωνία. Παρόν στην καρδιά πολλών κομψών αρωμάτων, το Γιασεμί έχει ένα φρέσκο, λουλουδάτο άρωμα που αναδύει πολυτέλεια χωρίς υπερβολή. Και εάν το ραντεβού πάει καλά, το Γιασεμί είναι γνωστό ότι τονώνει την επιθυμία.

Δοκιμάστε: Eclat Femme
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ 
Όπως και στις περισσότερες σχέσεις, υπάρχει ένα «είμαστε, δεν είμαστε» στάδιο. Μια περίοδος που η σχέση είναι αποκλειστική αλλά όχι ακριβώς επίσημη. Για αυτή την περίοδο χρειάζεστε ένα άρωμα που αποπνέει αυτοπεποίθηση. Το My Destiny είναι ακαταμάχητα θηλυκό, ενώ το μοναδικό συστατικό Τουρμαλίνη ενεργοποιεί και τονώνει την αυτοπεποίθηση. Θα είναι τρελός αν σας αφήσει να του φύγετε!

Το λατρεύουμε: My Destiny
Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟ ΜΕΛΙΤΟΣ 
Ταιριάξτε το συναίσθημα του να είστε τρελά ερωτευμένη με ένα αποπλανητικό και γευστικό άρωμα. Οι νότες λευκής σοκολάτας και φράουλας του Love Potion Secrets είναι αισθησιακές και γλυκές – τέλειες για ρομαντικές στιγμές.

Επιλέξτε: Love Potions Secrets
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ 
Έχετε ακούσει ότι τα ζευγάρια αρχίζουν να μοιάζουν ο ένας στον άλλον με το πέρασμα του χρόνου; Αυτό οφείλεται στο ότι οι μακροχρόνιοι σύντροφοι έχουν την τάση να μιμούνται ο ένας το στυλ του άλλου, τις χειρονομίες και τις εκφράσεις του προσώπου καθώς έρχονται πιο κοντά. Γιορτάστε τις ομοιότητές σας με τα αρώματα Giordani Gold.

Και για τους δύο: Giordani Gold Original και Giordani Gold Man
ΕΠΕΤΕΙΟΣ
Το τριαντάφυλλο είναι σύμβολο αιώνιας αγάπης. Έτσι, τι καλύτερο για να γιορτάσετε την επέτειό σας από ένα άρωμα Volare που έχει στην καρδιά του το τριαντάφυλλο;

Φορέστε: Volare Eau de Parfum
ΚΕΙΜΕΝΟ:  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ANNA MÅRTENSSON