Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Pentanostimo τρατάρισμα...!

Food, Γεύσεις, pentanostimo. από την Ε. Κάντζα, 10/03/2017

Γειά σας!
Μεσημέριασε για τα καλά και μας άνοιξε η όρεξη...Γι΄αυτό,
για να βρίσκουμε πάντα κάτι νόστιμο να φάμε, να ετοιμάσουμε, να αγοράσουμε, να προτιμήσουμε, να επιλέξουμε, φτιάξαμε το www.pentanostimo.blogspot.gr, που θα είναι όλο και πιο συχνά κοντά σας!
Με προτάσεις για λιχουδιές και νοστιμιές, για ζεστά, λαχταριστά φαγητά, οικογενειακό τραπέζι στρωμένο με στυλ και διακόσμηση, πεντανόστιμα σάντουϊτς που θα φτιάξετε εύκολα για να τα πάρετε μαζί σας όπου και αν πάτε, με ιδέες για καλό, ποιοτικό κρασί και συμβουλές σερβιρίσματος, με πολλά, πολλά άλλα...
Αλλά για να έχετε μια πιο πλήρη εικόνα για το τι είναι ακριβώς το pentanostimo, διαβάστε αν θέλετε, για ποιο λόγο το "εμπνεύστηκα" και το υλοποίησα:

"Το pentanostimo.blogspot.com, αρτυμένο με ευωδιά από θυμάρι και γεύση από αλμύρα και ήλιο, με προϊόντα μοναδικά και συνταγές λαχταριστές "για να μας τρέχουν τα σάλια", με μεζέδες και τραταρίσματα του τόπου μας, με γλυκά του κουταλιού και δροσερό νερό δίπλα στην καταγάλανη θάλασσα ή κάτω από πλατάνια και πεύκα αιωνόβια, είναι ένα τραπέζι του Κόσμου, ένα foodblog με γεύσεις ξεχωριστές και αγάπη περίσσια, ένα "τραπέζι" που θα στρώσουμε και τις λιχουδιές του θα απολαύσουμε μαζί.Καλωσορίσατε, Κοπιάστε...!  "
Ε. Κ.