Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SURVIVOR 2017...!

Ο παρουσιαστής του SURVIVOR 2017, Σάκης Τανιμανίδης

Tο CosmeticsDelux σας εύχεται καλό μεσημέρι, με ενδιαφέροντα νέα από
τον χώρο της τηλεόρασης. Όσες και όσοι από εσάς, λοιπόν, είστε οπαδοί του SURVIVOR 2017, που προβάλλεται αυτή τη σαιζόν από τον ΣΚΑΪ, θα χαρείτε να μάθετε ότι χθες σημείωσε και νέο ρεκόρ τηλεθέασης. 
Συγκεκριμένα, σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.  παρακολούθησαν (έστω και για ένα λεπτό), 2.074.096 τηλεθεατές. 

Ειδικότερα,  το ίδιο επεισόδιο, στο νεανικό κοινό (ηλικίας 15-44 ετών(, σημείωσε κατά μέσο όρο 47% ενώ έφτασε μέχρι και 57,4%.  Συνολικά, το ποσοστό τηλεθέασής του έφτασε μέχρι το 46,2%, ενώ το κανάλι χτύπησε κόκκινο στο μέσο όρο της ημέρας στο νεανικό κοινό αφού ήταν πρώτο με 22,3%.

Και ποιά είναι τα νέα από τα μέτωπα των αναμετρήσεων; 

"Διάσημοι" και "Μαχητές", στο SURVIVOR, στον ΣΚΑΪ και τον Άγιο Δομίνικο

Η χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων του παιχνιδιού για την κατάκτηση της ασυλίας, εξελίχθηκε σε αγώνα θρίλερ   αφού η νίκη κρίθηκε τελικά στον πόντο!  Μάλιστα, μετά από έναν ανατρεπτικό αγώνα, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία, ενώ οι «Μαχητές» κλήθηκαν στο «Συμβούλιο του Νησιού» για να ψηφίσουν τους προτεινόμενους προς αποχώρηση από την ομάδα τους.
Έτσι, σύμφωνα με την ψηφοφορία, προτεινόμενη προς αποχώρηση είναι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσανγκ, έχοντας κερδίσει τον αγώνα της ατομικής ασυλίας, ψήφισαν προς αποχώρηση την Ελένη Δάρρα  και την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, αντίστοιχα.

Οι «Μαχητές», παρά το ελάχιστο φαγητό που είχαν στη διάθεσή τους μετά την ανανέωση των προμηθειών, πήραν δυνάμεις και στην αρχή του αγώνα για την ασυλία προηγήθηκαν με 6-0. Όλα έδειχναν πως μπορούσαν να κερδίσουν, όμως οι «Διάσημοι» κατόρθωσαν να καλύψουν τη διαφορά και να ισοφαρίσουν με 9-9. 
Ο αγώνας κρίθηκε στη σκυταλοδρομία ανάμεσα στους Μάριο και Σάρα από τους «Μαχητές» και Ειρήνη Παπαδοπούλου και Γιώργο Αγγελόπουλο από τους «Διάσημους», με τους τελευταίους να κερδίζουν.

Θέλετε περισσότερη δράση; Τότε, έρχεται για εσάς με ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο του “Survivor”,  απόψε στις 9 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αφού οι δυο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες στον αγώνα επάθλου. 

Ένα έπαθλο που θα κάνει καλύτερη τη διαβίωσή τους στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. 

Αλήθεια, ποια θα είναι άραγε η ομάδα που θα καταφέρει να φέρει εις πέρας τη νέα δοκιμασία; 
Πως θα είναι η ψυχολογία των «Μαχητών» μετά την ψηφοφορία στο «Συμβούλιο του Νησιού» και πως αντιδρούν οι τρεις παίκτριες που είναι υποψήφιες προς αποχώρηση;

Απόψε, στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δράση και αγωνία σ’ ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”.


 Ψυχαγωγία, Θέαμα, Τηλεόραση, Survivor2017, #survivor