Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Στυλ μαλλιών για άντρες: Στυλ & συμβουλές και μυστικά για styling


Ο ηθοποιός Brian Geraghty με κοντό κούρεμα και μαλλιά σε στυλ «καρφάκια» (αριστερά) και ο DJ και παραγωγός Guy Gerber με φυσικά, σγουρά μαλλιά (δεξιά)
© (Φωτογραφία: Getty 72348068 και 465394769)
  • ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ STYLING... ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

    Αν και οι άντρες έχουν να επιλέξουν από μια μικρότερη ποικιλία στυλ μαλλιών και χρωμάτων, αυτό δεν τους εμποδίζει να αναδείξουν την προσωπικότητά τους με το στυλ μαλλιών τους, να προσαρμόσουν το styling τους για μια ειδική περίσταση, να πειραματιστούν με κουρέματα και να καμουφλάρουν συγκεκριμένα προβλήματα των μαλλιών

  • Τα καλύτερα κουρέματα για άντρες
    Ο Βρετανός αθλητής καταδύσεων Tom Daley με κοντά μαλλιά σε στυλ «καρφάκια»
    © (Φωτογραφία: Getty 162206250)

    Τα καλύτερα κουρέματα για άντρες

    Όταν μιλάμε για στυλ μαλλιών, ακόμα και οι άντρες δυσκολεύονται να πάρουν μια απόφαση. Υπάρχουν πολλές επιλογές διαθέσιμες, ανάλογα με τον όγκο των μαλλιών και με το προσωπικό τους γούστο. Πολύ κοντοκουρεμένα μαλλιά «New Crop», κοντά μαλλιά με μακριά αλογοουρά ή μήπως μια κουπ με μήκος ως τον ώμο; Υπάρχουν τόσα διαφορετικά κουρέματα για όλα τα μήκη μαλλιών που ο καθένας μπορεί να πειραματιστεί και να δοκιμάσει διαφορετικά στυλ. Και όσο τα μαλλιά μεγαλώνουν, έχει τον χρόνο να αποφασίσει εάν θα τα αφήσει να μακρύνουν ή εάν θα τα ξυρίσει τελείως και θα ξεκινήσει από την αρχή. Όταν ένας άντρας βρει το αγαπημένο του κούρεμα, πάντοτε θα επιστρέφει σε αυτό και θα του είναι πιστός για πολύ καιρό. Μέχρι, βέβαια, να βρεθεί το επόμενο στυλ που θα του αρέσει τόσο πολύ που θα θελήσει να το δοκιμάσει. 
  • Τα καλύτερα στυλ μαλλιών για άντρες

    Το κούρεμα είναι η αρχή, αλλά και το βασικό στοιχείο ενός στυλ μαλλιών. Ανάλογα με το στυλ που θέλετε, θα εξαρτηθεί και η χωρίστρα. Θα χρησιμοποιήσετε ζελέ για wet λουκ ή θέλετε κάτι πιο χαλαρό; Θέλετε μια αλογοουρά που να πέφτει με φυσικό τρόπο ή ένα πιο περιποιημένο αποτέλεσμα με τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω, σαν φράντζα, με τη βοήθεια προϊόντων styling; Πέρα από τα μαλλιά, μπορεί να αλλάξει το στυλ σας και με τα γένια; Μουστάκι, γενειάδα ή goatee — και στα γένια υπάρχουν πολλές επιλογές.
  • Άντρες και χρώμα μαλλιών

  • Άντρες και χρώμα μαλλιών
    Παραδείγματα ενός καλού styling: Ο George Clooney για όσους έχουν γκρίζα μαλλιά και ο Michael Fassbender για όσους έχουν κόκκινα
    © (Φωτογραφία: Getty 187436984 και 124745131)
    Όσον αφορά τα χρώματα στα μαλλιά, οι άντρες έχουν λιγότερες επιλογές απ' ότι οι γυναίκες. Ωστόσο, μπορούν και αυτοί να τα βάψουν. Το χρώμα που χρησιμοποιείται συνήθως, όταν μιλάμε για βάψιμο μαλλιών, είναι το ξανθό (το πιο γνωστό παράδειγμα είναι ο βιολονίστας David Garrett). Οι καφέ και οι μαύρες αποχρώσεις χρησιμοποιούνται συνήθως για να καλύψουν τις πρώτες γκρίζες τρίχες. Ωστόσο, οι διάσημοι με γκρίζα μαλλιά, όπως ο George Clooney, αποδεικνύουν ότι και τα γκρίζα μαλλιά έχουν τη γοητεία τους, ειδικά εάν συνοδεύονται από το σωστό στυλ μαλλιών. Οι άντρες με κόκκινα μαλλιά δεν είναι τόσο συνηθισμένοι. Ωστόσο, εάν διαλέξουν το σωστό στυλ στα μαλλιά και στα γένια τους, μπορούν να αναδείξουν ιδανικά τα χαρακτηριστικά τους. Σταρ, όπως ο Michael Fassbender, είναι αντιπροσωπευτικά παραδείγματα ενός καλού styling.
  • Βοήθεια μαλλιών για άντρες
    Ο ηθοποιός Luke Evans με μαλλιά στο ύψος του ώμου και αραίωση στο μέτωπο
    © (Φωτογραφία: Getty 470380453)

    Βοήθεια μαλλιών για άντρες

    Πολλοί άντρες θεωρούν σοβαρότερο πρόβλημα την απώλεια των μαλλιών και/ή την αραίωση στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού, από τα γκρίζα μαλλιά. Η αραίωση στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού, είτε λόγω προδιάθεσης είτε λόγω της παρόδου του χρόνου, είναι ένα γεγονός που οι άντρες καλούνται να αντιμετωπίσουν όταν επιλέγουν ένα στυλ μαλλιών ή ένα κούρεμα. Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι με μερικά μικρά μυστικά, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πρόβλημα προς όφελός σας. Το ξυράφι θα πρέπει να αποφεύγεται, καθώς μπορεί να φθείρει περισσότερο τις τρίχες. Οι άντρες ανησυχούν περισσότερο για την απώλεια και την αραίωση μαλλιών, απ' ότι για την πιτυρίδα. Με την κατάλληλη περιποίηση, το κεφάλι σας θα αποκτήσει ξανά την παλιά του υγιή όψη.
Πηγή: schwarzkopf.gr
Beauty, Hair styling, Men