Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Παραδοσιακή κεραλοιφή Bioselect...!

Παραδοσιακή κεραλοιφή Bioselect

H κεραλοιφή είναι ένα προϊόν που δοκίμασα εδώ και αρκετό καιρό
με θαυμαστά,μπορώ να πω, αποτελέσματα αφού καταπραΰνει τους ερεθισμούς και το σκασμένο, ξηρό δέρμα, δροσίζει, ανανεώνει, αναζωογονεί. Όχι όμως οποιαδήποτε κεραλοιφή, αλλά η παραδοσιακή κεραλοιφή της Bioselect με Dictamelia και μελισσόκερο, που έχει τα ακόλουθα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

H έμπνευση γι' αυτή τη φυσική-100% οργανική αλοιφή, προέρχεται από μια παλιά κρητική συνταγή βασισμένη στις μοναδικές ιδιότητες του φυτού δίκταμo και του ελαιόλαδου. Το Dictamelia*, σε συνδυασμό με το οργανικό μελισσόκερο*, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη σύστασή της, απαλύνει και περιποιείται τις ξηρές περιοχές ενώ καταπραΰνει τους ερεθισμούς.

100% ORGANIC OF TOTAL

* Dictamelia

Το Dictamelia® , προϊόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αποτελεί το βασικό συστατικό σε όλα τα προϊόντα BIOselect®. Αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν που δημιουργούμε και παράγουμε αποκλειστικά για τα προϊόντα μας, σε ειδικές συνθήκες εκχύλισης και ωρίμανσης, για να αποδίδει με το βέλτιστο τρόπο τις ευεργετικές ιδιότητες του δίκταμου και του ελαιολάδου. 

Ο συνδυασμός του Δίκταμου και του Ελαιολάδου χρησιμοποιούνταν στην αρχαία Κρήτη ως γιατροσόφι για την επούλωση πληγών, την απάλυνση των ερεθισμών και για τη γενικότερη προστασία της επιδερμίδας, λόγω των αντισηπτικών και αναπλαστικών του ιδιοτήτων. 

Beauty, Bioselect, tested product, κεραλοιφή