Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

5 μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα...!


Για να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας νεανική, υγιή και ενυδατωμένη, ένα προϊόν δεν είναι αρκετό και απαιτείται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αποτελεσματική φροντίδα της.

Πως μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας μας; 
Ο καθαρισμός, η απολέπιση, η εξειδικευμένη φροντίδα και κυρίως η εναλλαγή των θρεπτικών συστατικών παίζουν σημαντικό ρόλο στη φροντίδα του προσώπου.
1. Καθαρισμός.
Ο καθαρισμός είναι το σημαντικότερο βήμα για την υγεία, την ομορφιά και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα για να αφομοιώσει καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων που της προσφέρουμε είναι απαραίτητο να καθαριστεί από ρύπους, σμήγμα και υπολείμματα μακιγιάζ. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί ένα ήπιο καθαριστικό το οποίο θα ανταποκρίνεται στη φυσιολογία του δέρματος σας.
 2. Εξειδικευμένη Περιποίηση – Μάσκες & Κρέμες Απολέπισης
Οι μάσκες και οι κρέμες απολέπισης προσφέρουν το απαραίτητο συμπλήρωμα για ένα όμορφο και νεανικό δέρμα. Αναγεννούν την επιδερμίδα χαρίζοντας ταυτόχρονα άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Παράλληλα, διεγείρουν την κυτταρική ανανέωση και διευκολύνουν την απορρόφηση των συστατικών της κρέμας, μεγιστοποιώντας έτσι το αποτέλεσμα της. Ο συνδυασμός μάσκας και προϊόντων απολέπισης μαζί με την κρέμα προσώπου χαρίζει θεαματική βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας.

3. Εντατική Περιποίηση – Οροί & Λάδια
Οι οροί και τα ειδικά λάδια, αποτελούν τις πιο ισχυρές αγωγές για την επιδερμίδα. Με τεχνολογία αιχμής δρουν στα βαθύτερα στρώματα προσφέροντας εντατική ενυδάτωση, λάμψη, λείανση των ρυτίδων και σύσφιγξη. Είναι απαραίτητα προϊόντα καθημερινής φροντίδας, καθώς βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση των συστατικών της κρέμας που επιλέγετε για την περιποίηση του προσώπου σας.

4. Βασική Περιποίηση
Για την ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας είναι απαραίτητο να αναζητήσετε μια κρέμα ημέρας που καλύπτει τις ανάγκες σας, καθώς και μια εξειδικευμένη κρέμα για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Μην ξεχνάτε την κρέμα νύχτας! Το βράδυ, και μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου, το δέρμα έχει μια μοναδική ευκαιρία να διορθώσει τις φθορές που έχει υποστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 5. Αντιηλιακή Προστασία
Η χρήση αντιηλιακού είναι απαραίτητη καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Η σωστή αντιηλιακή προστασία αποτελεί τη σημαντικότερη φροντίδα για τη θωράκιση της επιδερμίδας από την πρόωρη γήρανση. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε  συνδυαστικά το αντιηλιακό προσώπου με την κρέμα σας ώστε να μεγιστοποιείτε την προστασία της επιδερμίδας σας από τη φωτογήρανση.
Εσείς, εφαρμόζετε όλα αυτά τα μέτρα για την περιποίηση της επιδερμίδας σας;
Beauty, Useful tips