Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

NEO Xmas Calendar by BABOR...!

BABOR XMAS CALENDAR
Αναφορικά με την Ομορφιά πάντα...Λόγω των ημερών, ψάχνω και βρίσκω προτάσεις δώρων που  όχι μόνο θα σας συμφέρουν, αλλά και θα σας ομορφύνουν!
Έτσι, σήμερα, έχω να σας προτείνω ένα πολύ ωραίο, καλαίσθητο, αλλά και πρωτότυπο ημερολόγιο. Αλλά, καλύτερα, ας σας δώσω λίγα περισσότερα στοιχεία...

Μαζί με τα Χριστούγεννα, έρχεται και η συλλεκτική έκδοση του ημερολογίου της BABOR. Από τότε που εμφανίστηκε το πρώτο BABOR Advent Calendar, ο τυπικός ήχος του τριξίματος του χιονιού και τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, εμπλουτίστηκαν με τον απαλό ήχο που κάνει κάθε πρωί το σπάσιμο μιας αμπούλας που ανοίγει, χαρίζοντάς σας τα μυστικά της ομορφιάς!
Το νέο χριστουγεννιάτικο σχέδιο της συσκευασίας με το χρυσό αστέρι που σχηματίζουν οι αμπούλες, δίνει το έναυσμα για τον εορτασμό της γιορτινής περιόδου. Κρυμμένο πίσω από κάθε πόρτα, είναι ένα BABOR beauty fluid, πλημμυρισμένο από πολύτιμα, ενεργά συστατικά τα οποία παρέχουν στο δέρμα πλούσια φροντίδα και περιποίηση, στην ταραχώδη προ-Χριστουγέννων περίοδο. Παράλληλα, οι ενήλικες θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε ξανά τη χαρά του πολυαγαπημένου μας Christmas advent calendar, το οποίο θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και θα διαρκέσουν για μέρες, ακόμα και μετά την περίοδο των Χριστουγέννων, βεβαιώνοντας ότι οι φετινές γιορτές θα είναι μια πραγματική γιορτή για την ομορφιά!

Το Xmas ημερολόγιο με Beauty fluids της BABOR έρχεται φέτος με πολύ ελκυστική τιμή: 85€ αντί 157€ (αξία των fluid σε στάνταρτ συσκευασία)
Περιέχει:
2x Hydra Plus Active Fluid: Μια αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς για το διψασμένο δέρμα και για κάθε τύπο δέρματος που χρειάζεται ενυδάτωση. Το υαλουρονικό που περιέχει, παρέχει στο δέρμα μια γενναιόδωρη ποσότητα υγρασίας η οποία και δεσμεύεται από το δέρμα.
3x Algae Active Fluid: Ένα δροσερό κύμα ενυδάτωσης με τη δύναμη της θάλασσας. Φυσικό πλαγκτόν και εκχύλισμα φυκιών, καθαρίζουν παράλληλα την επιδερμίδα.
2x Revitalizing Oxygen Fluid: Ένα ντους οξυγόνου για το ξηρό και κουρασμένο δέρμα. Ενεργοποιεί την κυτταρική αναπνοή και προστατεύει από το περιβαλλοντικό στρες. 
3x Triple Booster Fluid: Ο προσωπικός γυμναστής για να επανεκκινήσει τις δερματικές λειτουργίες σας. Με την τριπλή του δράση, ενεργοποιεί τις δερματικές λειτουργίες, επιταχύνει την ανανέωση του δέρματος και δημιουργεί ένα απόθεμα ενυδάτωσης για τις πιο «ξηρές περιόδους». 
2Χ Active Night Fluid: Βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ξυπνήστε το πρωί πιο φρέσκια και ανανεωμένη από ποτέ.
2x Collagen Booster Fluid: Διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και αναδιοργανώνει τις ίνες του κολλαγόνου σε ένα τακτικό και σταθερό πλέγμα.
2x Youth Control Booster Bi-Phase: Καινοτόμος διφασική αμπούλα, που ορατά μειώνει το βάθος των ρυτίδων και συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου.
2x 3D Lifting Fluid: Απολαύστε πιο λείο και σφριγηλό δέρμα με πολύτιμη οργανική σιλικόνη που ενισχύει τη δομή του συνδετικού ιστού του δέρματος.
3x Lift Express Fluid: Το βάθος των ρυτίδων μειώνεται, οι ρυτίδες έκφρασης απαλύνονται και η απώλεια υγρασίας ελαχιστοποιείται.
3x SeaCreation THE SERUM: Πολυτελής φροντίδα με υψηλής δραστικότητας συστατικά από τη θάλασσα που περιποιούνται το δέρμα και αναδεικνύουν την ομορφιά του.  

Τιμή: 85,00 €  
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
Beauty