Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Katia art design and Pop up project...!

To Σάββατο, στις 10 Δεκεμβρίου, "The Pop Up Project ΙΙΙTwinkle" σας περιμένει με υπέροχες προτάσεις δώρων για εσάς και τους αγαπημένους σας, στον πολύ ελκυστικό χώρο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Όθωνος 100, στην Κηφισιά, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 08.00 μ.μ. 


Εκεί, σε μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, οι πιο influential Έλληνες σχεδιαστές αλλά και brands, θα σας περιμένουν για να σας ξεναγήσουν στις νέες συλλογές τους και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα ωραιότερα δώρα για εσάς και για όλους εκείνους που αγαπάτε. 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ τη διοργάνωση "υπογράφουν" οι Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη.
Προσωπικά, θα πάω εκεί, για να περάσω κάποιες πολύ ευχάριστες ώρες ανάμεσα σε μικρά ή και μεγαλύτερα έργα τέχνης, αλλά και για έναν ακόμη ιδιαίτερο λόγο. 
Για να θαυμάσω τις πιο πρόσφατες, καλαίσθητες, εκλεπτυσμένες δημιουργίες της "Katia art design", μια και είμαι απόλυτη fan της.





Γνωρίστε την ίδια...

"Από τα παιδικά μου χρόνια, η καλλιτεχνική μου φύση, εξ αιτίας της οικογένειάς μου, αναπτύχθηκε και περιτριγύριζε καλλιτεχνικές πτυχές της ζωής.  Συμμετέχοντας σε ετήσια μαθήματα αργυροχρυσοχοίας και σεμινάρια, κατέληξα να δημιουργώ εικαστικά κοσμήματα.  Όλα τα χρόνια, εξασκώντας "ασκήσεις ύλης" πάνω σε κερί, δαντέλες, όστρακα, μέταλλο και κινούμενη ανάμεσα στην παράδοση  και στο συναίσθημά μου, ανάμεσα στο art, craft & design, κατέληξα να δημιουργώ κάθε φορά ένα μοναδικό κόσμημα, εκφράζοντας έτσι την διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου που  το φορά.Κολιέ, δακτυλίδια, μπρασελέ. καρφίτσες, εμπνευσμένα από την Ελληνική φύση και χειροτεχνήματα από την Ελληνική παράδοση, με κάνουν να νοιώθω πως η Τέχνη μέσα στους αιώνες της Ιστορίας μας, επαναλαμβάνεται. Αισθάνομαι τυχερή που έχω γεννηθεί σε αυτόν τον υπέροχο τόπο, που μας δίνει πάντα έμπνευση για Τέχνη. Μέσα από τη συμμετοχή μου σε ομαδικές, αλλά και προσωπικές εκθέσεις, όπως και συνεργασίες στο "Μουσείο Γουλανδρή", στο "Politia Tennis Club", στο "JARSOFBRANDS" Mykonos, στον Εκδοτικό Οίκο "Μέλισσα", αποκτώ σταδιακά την εμπειρία που χρειάζεται ώστε να κάνω τα επόμενα βήματά μου".


Μην χάσετε αυτήν την μοναδική εμπειρία. Να είστε όλες εκεί...!