Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

2017 Red brown hair trends...!



Το 2017 πλησιάζει με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Στην πραγματικότητα, λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από αυτό. Γι' αυτό, για να είμαστε μέσα στη Μόδα και τον νέο χρόνο, ας δούμε κάποιες hair trends, χρωματολογικές ή στυλ, που πρόκειται να επικρατήσουν αφού ξεχώρισαν ήδη.

Μία από τις επικρατέστερες το χρώμα που βλέπετε στη φωτογραφία, ένας συνδυασμός καστανού και ελαφρά κοκκινωπού, (red brown with some orangey tones), υπέροχο κατά τη γνώμη μου, που δείχνει το ίδιο καλά σε μακριά και κοντά μαλλιά. 
Άν λοιπόν η απόχρωση της επιδερμίδας σας το επιτρέπει, τολμήστε το...!  Και αν δεν ξέρετε πώς να δείτε καλύτερα ποια χρωματική απόχρωση μαλλιών πάει με την επιδερμίδα σας, τότε σημειώστε τα παρακάτω. 

  • Για να είστε σίγουρες για το αποτέλεσμα, δείτε τον εαυτό σας σε φυσικό φωτισμό, χωρίς make up και με άσπρα ρούχα. Πριν αποφασίσετε για την τελική απόχρωση που θα επιλέξετε, με τη βοήθεια κάποιου ειδικού hair stylist, "δοκιμάστε" διάφορες επιλογές. Επίσης, λάβετε υπ΄όψη σας ότι η απόχρωση που θα επιλέξετε μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εποχή του χρόνου με τις φωτεινότερες αποχρώσεις να επικρατούν προς την άνοιξη-καλοκαίρι.



 Στη δεύτερη φωτογραφία, το κοκκινωπό χρώμα επικρατεί και πάλι, μόνο που εδώ οι ombre άκρες των μαλλιών είναι σε μάλλον ανοιχτό ξανθό χρώμα. Μια πρωτοτυπία και πάλι, μια και οι ombre αποχρώσεις (ανταύγειες) είναι συνήθως 1-2 τόνους ανοιχτότερες.


Ombre και σε αυτή τη φωτογραφία, μόνο που εδώ, υπάρχουν σε τουλάχιστον 2 αποχρώσεις, με έντονα ανοιχτές ξανθές έως πλατινέ σε κάποια σημεία, για εκείνες που θέλουν να δώσουν έναν αέρα καλοκαιριού ακόμη και μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

Κατακόκκινο χρώμα, φωτεινό, στην τελευταία αυτή φωτογραφία, μια απόχρωση που θα συνιστούσα μόνο σε όσες από εσάς έχουν αψεγάδιαστη, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και κυρίως στις νεαρές κοπέλες. 

Πάντως, εν κατακλείδι, η νέα χρονιά έρχεται με νέες, δυναμικές και ανατρεπτικές φορές προτάσεις όσον αφορά στα μαλλιά και λέω κάποιες από αυτές να τις δοκιμάσουμε.
Εσείς, τι λέτε; 
Ποιο χρώμα θα επιλέγατε για ανανέωση; 

Beauty, Hair trends