Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

2 essence “fragrance gift sets”...ιδανικό δώρο για εμάς!

essence fragrance gift set – like a day in a candy shop
Οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν και μαζί, η καλύτερη περίοδος για δώρα! 
Αυτά τα Χριστούγεννα, η essence, έτοιμη όπως πάντα με κάποιες από τις  καλύτερες προτάσεις, συνδυάζει υπέροχα αρώματα με  απαλή φροντίδα λανσάροντας 2 σετ δώρου:

like a day in a candy shop” και 
like an unforgettable kiss”. 
Το κάθε σετ περιλαμβάνει ένα άρωμα και μία ειδικά σχεδιασμένη κρέμα χεριών, που μυρίζει ακριβώς όπως το άρωμα. Οπότε, τι πιο λογικό από το να πούμε ότι τα φετινά Χριστούγεννα έχουν άρωμα essence!

essence fragrance gift set – like a day in a candy shop
Σαν ζαχαρωτό! Το άρωμα αυτό είναι φρέσκο και λουλουδένιο, αλλά ταυτόχρονα γλυκό και αισθησιακό. Οι νότες κορυφής, που αποτελούνται από ροδάκινο και ορχιδέα, χαρίζουν μία ελαφριά φρεσκάδα, ενώ οι μεσαίες νότες, που αποτελούνται από ηλιοτρόπιο, πασχαλιά και πέταλα γιασεμιού, δίνουν μία πιο λουλουδένια νότα. Τέλος, οι νότες βάσης, που περιλαμβάνουν βανίλια, φασόλια tonka και musk, δίνουν στο άρωμα μία γλυκιά και εξωτική πινελιά. Η κρέμα χεριών περιποιείται τα χέρια σας τις κρύες μέρες του χειμώνα και τα κάνει απίστευτα απαλά, χάρη στην ενυδατική σύνθεσή της που περιέχει βούτυρο καριτέ, λάδι καρύδας και αμυγδαλέλαιο. Και πάνω από όλα, μυρίζει ακριβώς όπως και το άρωμα! Το άρωμα, αλλά και η κρέμα διατίθενται σε συσκευασία των 50 ml. Το σετ αρώματος “like a day in a candy shop” κοστίζει περίπου €7,99*.

 
essence fragrance gift set – like an unforgettable kiss

essence fragrance gift set – like an unforgettable kiss
Το πιο όμορφο φιλί αφού έχει ένα μοναδικό, δικό του άρωμα, ένα άρωμα ζωηρό και λουλουδάτο! 
Οι νότες κορυφής, που αποτελούνται από μάνγκο, μανταρίνι και ροζ γκρέιπφρουτ, χαρίζουν μία φρουτένια φρεσκάδα. Παράλληλα, ο συνδυασμός κρίνου και βατόμουρου στις μεσαίες νότες δίνει μία γλυκιά και λουλουδένια πινελιά. 
Τέλος, το άρωμα αυτό, “ζεστό”, χάρη στο κρεμώδες σανταλόξυλο, στο musk και στη βανίλια που περιέχει στις νότες βάσης του, είναι ιδανικό για το χειμώνα
Και φυσικά, η κρέμα χεριών δεν μπορεί να λείπει από την τσάντα μας αυτό τον χειμώνα. Ιδίως μια κρέμα που ενυδατώνει τα χέρια μας στη στιγμή χάρη στο βούτυρο καριτέ, το λάδι καρύδας και στο αμυγδαλέλαιο που περιέχει. Και πάνω από όλα, δεν μπορεί να λείπει, αφού έχει την ίδια υπέροχη μυρωδιά με αυτή του αρώματος. Το άρωμα, αλλά και η κρέμα διατίθενται σε συσκευασία των 50 ml. Το σετ αρώματος  like an unforgettable kiss” κοστίζει περίπου €7,99*.

  
Ταfragrance gift sets” της essence θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από τα μέσα Δεκεμβρίου 2016 και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.
                                                                                     
* προτεινόμενη λιανική τιμή

beauty, fragrances, essences, essence