Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ MAX MARA FASHION SHOW - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ  MAX MARA FASHION SHOW - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016

Ο οίκος Max Mara παρουσιάζει τα νέα γυαλιά ηλίου που φορέθηκαν στην πασαρέλα για το fashion show του οίκου Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016: δύο γυναικεία μοντέλα γεμάτα ενέργεια και χαρακτήρα, τόσο σε ότι αφορά την φόρμα όσο και τα χρώματά τους. Ξεχωριστές χρωματικές λεπτομέρειες και έντονα γεωμετρικά σχήματα δίνουν μορφή στα υλικά, δημιουργώντας ένα πραγματικό must-have αξεσουάρ για τη δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα.


ΜΟΝΤΕΛΑ: Γυαλιά ηλίου ILDE Ι και ILDE ΙΙ


Αυτά τα δύο γυαλιά ηλίου έχουν μια ισχυρή προσωπικότητα, που χαρακτηρίζεται από ένα εξαιρετικά μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Με την εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 20 φόρμα «μάτι της γάτας» που διαθέτει το ILDE Ι αποπνέει θηλυκότητα και μια ρετρό αίσθηση. Η μοναδική μεταλλική κατασκευή, εμπνευσμένη από τον διαχρονικό σχεδιασμό της σχολής Μπαουχάους, προσδίδει χαρακτήρα σε αυτό το τολμηρό μοντέλο. Η μεταλλική γέφυρα αποτελεί μια νέα προσέγγιση στο κλασικό Βερολινέζικο στυλ, ενώ οι βραχίονες, κατασκευασμένοι εξ ολοκλήρου από μέταλλο, αποκαλύπτουν έναν ελκυστικό, σβηστό σχεδιασμό σε τέλεια αντίθεση με τις δομημένες γραφιστικές γραμμές στο μπροστινό μέρος. Αυτά τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε κλασικές αποχρώσεις, καθώς και σε δύο συναρπαστικά νέα χρώματα: κίτρινο με καφέ φακούς και ανοικτό μπλε με μπλε φακούς. Η χρωματική παλέτα συμπληρώνεται από το μαύρο, το απαλό ροζ και την ταρταρούγα.

Το μοντέλο ILDE II διαθέτει μια απαλή, υπερμεγέθη φόρμα που υπογραμμίζεται από ένα μια ασετάτ γέφυρα, δημιουργώντας ένα μοναδικό εφέ μέικ-απ σε αποχρώσεις του μαύρου, κρεμ, κόκκινο και καφέ.

Fashion items, accessories