Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Eros: Το άρωμα για τις γυναίκες με πάθος!




Δείτε το βίντεο στο οποί πρωταγωνιστούν η Lara Stone με τον Brian Shimansky… και απολαύστε την ερωτική ατμόσφαιρα του νέου αρώματος

Οι δημιουργίες του οίκου Versace τόσο στη μόδα, όσο και στα καλλυντικά -πόσο μάλλον στα αρώματα- παραμένει πάντοτε ένας ύμνος στη γυναίκα, ως μία λαμπερή εκδοχή και σέξι ύπαρξη!
Αυτή την ίδια γραμμή ακολουθεί και το ολοκαίνουργιο άρωμα του διάσημου ιταλικού οίκου, με το χαρακτηριστικό όνομα Eros. Πόσο μάλλον, που στη δημιουργία του αλλά και στο σούπερ σέξι διαφημιστικό σποτ του, έχει βάλει το χεράκι της η ίδια η Ντονατέλα…
από τη Μαρία Καλοπούλου
“Το Eros Pour Femme είναι η κορύφωση της δύναμης και της αποπλάνησης από τον οίκο Versace, από το μαγευτικό του άρωμα έως το κομψό του μπουκάλι και την εκπληκτική καμπάνια των Mert Alas & Μarcus Piggott στην οποία πρωταγωνιστεί η Lara Stone”, δήλωσε η Donatella Versace κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε!

Ερωτικό και αισθησιακό!

Η γνήσια δύναμη της γυναίκας αιχμαλωτισμένη σε μια ζωηρή και αισθησιακή ευωδιά. Ένας νέος θρύλος από τον οίκο Versace, κατακλύζεται από το πάθος,εκεί που ο Eros συναντά την πραγματική του αγάπη –Pour Femme- αλλά ποιος αποπλανεί ποιον; Μια πρόσκληση για να παραδοθεί κάποιος στην απόλαυση  και να πάρει τον έλεγχο ανυπότακτων δυνάμεων. Ένα άρωμα με δύναμη, προσωπικότητα και αποπλάνηση, από τη creative director Donatella Versace.

Ο Eros, ο θεός της αιώνιας αγάπης, ζει ένα άγνωστο πάθος όταν συναντά μια γοργόνα που αναδύεται από το νερό.

Όλη αυτή η ατμόσφαιρα αποτυπώνεται και στην καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστούν η Lara Stone με τον Brian Shimansky. Η δύναμη της έλξης τους είναι κεραυνοβόλα και συλλαμβάνεται από το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο Mert Alas & το Marcus Piggott, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Donatella Versace.

Ένα άρωμα εθιστικό!

Το Eros pour Femme Eau de Toilette είναι ένα γοητευτικό και εθιστικό άρωμα με νότες φρεσκάδας που προκύπτουν από τον συνδυασμό εσπεριδοειδών, όπως... (για περισσότερα, εδώ).
πηγή: www.womanidol.com
Fragrances, scents, aromas