Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μακιγιάζ στο γραφείο: Τι να αποφεύγουμε...!


Προσπαθούμε να ανελιχθούμε στον εργασιακό μας χώρο φροντίζοντας, ταυτόχρονα, και την εξωτερική μας εμφάνιση. Γι’ αυτό, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη! Τα 10 πιο συνηθισμένα λάθη που ακολουθούν, μας δίνουν την ευκαιρία να βρούμε τη χρυσή τομή.
Από την Άντζελα Μολφέτα

Η επαγγελματική μας εξέλιξη εξαρτάται ΚΑΙ από την εμφάνισή μας. Σύμφωνα, μάλιστα, με πρόσφατες έρευνες αποδεικνύεται πως, εάν προτιμάμε να εμφανιζόμαστε στον επαγγελματικό μας χώρο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τότε το πιθανότερο είναι η αμοιβή μας να είναι αρκετά χαμηλότερη από όσων είναι περιποιημένες! 
Κάτι παρόμοιο, όμως, συμβαίνει και όταν ακολουθούμε λανθασμένες κινήσεις, δημιουργώντας τελικά ένα μη κολακευτικό αποτέλεσμα. Για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, να νιώσουμε πολύ πιο όμορφες, αλλά και για να δούμε το μισθό μας να… ανεβαίνει, δεν έχουμε παρά να μελετήσουμε τα 10 πιο κοινά λάθη, που κάνουμε άθελα μας στο μακιγιάζ στο γραφείο και να τα αποφύγουμε με κάθε τρόπο!

Λάθος Νο1: Προσοχή στον φωτισμό
Τις περισσότερες φορές, στους επαγγελματικούς χώρους προτιμώνται λαμπτήρες φθορισμού. Δυστυχώς για εμάς, το φως που εκπέμπουν, κάθε άλλο παρά κολακεύει το μακιγιάζ μας. Εάν θέλουμε λοιπόν, να μακιγιαριστούμε στα γρήγορα στο γραφείο ή να ανανεώσουμε το μακιγιάζ που ήδη έχουμε κάνει από το πρωί φροντίζουμε να το κάνουμε δίπλα σε ένα παράθυρο με φυσικό φως ή στο μπάνιο, εάν διαθέτει διαφορετικό είδος φωτισμού. Ακόμα και μια συννεφιασμένη ημέρα προσδίδει καλύτερο φως για το μακιγιάζ μας, από ότι οι λαμπτήρες φθορισμού. 

Λάθος Νο2: Οι λαμπερές αντανακλάσεις Το να χρησιμοποιούμε προϊόντα μακιγιάζ με αρκετή λάμψη για τις ώρες που βρισκόμαστε στο γραφείο, δεν είναι και το καλύτερο. Όταν βέβαια, επιλέγουμε κάποια shimmer υφή για τα βλέφαρα, για τα μήλα του προσώπου και για τα χείλη, δηλαδή το παρακάνουμε, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δραματικά. Επιλέγοντας υφές ματ και μια σατινέ για το ρουζ ή ένα άγγιγμα στα ζυγωματικά δημιουργούμε την ιδανική εικόνα.  

Λάθος Νο3: Σκούρες αποχρώσεις στα χείλη  (για περισσότερα, εδώ)