Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πώς να κάνετε το make up σας να κρατήσει περισσότερο...!


Ποιά από εμάς δεν θέλει να έχει ένα σταθερό make up όσο περισσότερο γίνεται στη διάρκεια της μέρας, χωρίς να πρέπει να το ανανεώνει συνεχώς; Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τις 5 #makeup tips που ακολουθούν, για το καλό σας...!

1. Ο Νο 1 Κανόνας, είναι να χρησιμοποιείτε τα περισσότερο κατάλληλα για την επιδερμίδα σας προϊόντα. Δηλαδή εκείνα με την κατάλληλη υφή και ποιότητα και στις σωστές αποχρώσεις. Εδώ, σημειώστε και κάτι ακόμη. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι για να είναι το make up μας καλύτερο και να διατηρηθεί περισσότερο χρονικό διάστημα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πολύ μεγάλες ποσότητες από τα σχετικά προϊόντα. Μια μεσαία ποσότητα αρκεί. Σημαντικό επίσης είναι να τα χρησιμοποιείτε με τη σωστή σειρά.


make up concealer



2. Χρησιμοποιείστε το #concealer σας πριν από το #foundation. Τοποθετήστε το κάτω από τα μάτια σας, στο πάνω μέρος των βλεφάρων σας, κάτω από τη βάση της μύτης (προς το πάνω χείλος σας) και κοντά στις "κορυφές" των χειλιών σας.  Με αυτόν τον τρόπο, το πρόσωπό σας θα φωτίσει, ενώ θα χρειασθείτε λιγότερη ποσότητα foundation, χωρίς το πρόσωπό σας να δείχνει "ανέκφραστο".

3. Χρησιμοποιείστε ένα πολύ καλό foundation, που θα ταιριάξει απόλυτα στον τύπο της επιδερμίδας σας ή  μια #BB Cream, προσέχοντας πάντα να μην "τρέχει", να μην "κολλάει", να μην γίνεται σαν πηλός ύστερα από την εφαρμογή της. Εφαρμόζοντας το κατάλληλο foundation στο πρόσωπό σας, πάνω και από το concealer, θα κάνετε την επιδερμίδα σας φωτεινή. 

4. Πριν το lipstick σας, απλώστε ένα primer στα χείλη σας. Πρόκειται για μια συμβουλή που αν την εφαρμόσετε, θα παρατηρήσετε ότι το #lipstick σας θα μείνει σταθερό για πολύ, πολύ μεγάλο διάστημα. 

5. Για την εφαρμογή των προϊόντων #makeup, μην χρησιμοποιείτε τα χέρια σας, αλλά τα κατάλληλα βουρτσάκια. Θα επιβαρύνουν την επιδερμίδα σας με τα επιπλέον έλαια που υπάρχουν σε αυτά ενώ τα προϊόντα #makeup δεν θα έχουν καλή εφαρμογή. 

Beauty