Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

S.P.Art-Sparti Pini Art. Χειροποίητα κοσμήματα με αύρα Ελλάδας


S.P.Art-Sparti Pini Art 

Μια παρουσίαση, είναι πάντα δύσκολη για μένα, επειδή παρουσιάζω μόνο ό,τι αγαπώ, ό,τι έχει τραβήξει αβίαστα την προσοχή και το ενδιαφέρον μου, ό,τι πιστεύω απόλυτα σαν αξία, τέχνη, ομορφιά, μοναδική δημιουργία που διαπνέεται από αγάπη και ακτινοβολεί το μεράκι των δημιουργών της. 
Μια ακριβώς τέτοια περίπτωση είναι οι δημιουργίες της Sparti Pini. Πριν προχωρήσω, σας προτείνω να πάρετε, αν θέλετε, μια "γεύση" των έργων της με ένα κλικ στη σελίδα της στο facebook, εδώ. Από εκεί μάλιστα δανείστηκα και την πρώτη φωτογραφία αυτού του post.

Στη συνέχεια θα σας δώσω και άλλα στοιχεία για τη SpartiPini, όσο πιο πολλά γίνεται, αλλά και ταυτόχρονα, όσα είναι απαραίτητα, με σκοπό να καταλάβετε ακόμη καλύτερα την αξία των δημιουργιών της, εκτός από όσα αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες της. Και γιατί θέλω να το κάνω αυτό; Επειδή, μιλώντας μαζί της, βλέποντας τα κοσμήματά της, γνήσια πρωτότυπα, μοντέρνα και παραδοσιακά μαζί, τέλεια για κάθε περίσταση και για όλες τις ώρες που θα θέλατε να ξεχωρίσετε, αλλά και φορώντας δύο δημιουργίες της, ένοιωσα κυριολεκτικά την αξία τους.  
S.P.Art-Sparti Pini Art 

Σήμερα, όταν τα φόρεσα για ένα press event όπου ήθελα πολύ να παραστώ, τα επέλεξα επειδή πίστεψα με απόλυτη πεποίθηση, αισθάνθηκα πραγματικά, μέσα από τις εξαιρετικής αισθητικής "ίνες τους". τα υλικά τους, τα συστατικά τους θα έλεγα καλύτερα, ότι κάτι όχι ζωντανό, αλλά αθάνατο με συνόδευε. Πέρα από την ευχαρίστηση που μου προκαλούσε το συναίσθημα ότι στόλιζαν τον καρπό μου, πέρα από την πανέμορφη εικόνα τους, μου χάριζαν και την αίσθηση ότι κάτι από την αύρα της Ελλάδας ήταν συν-υφασμένη μαζί τους και τελικά και μαζί μου. Ναι, μάλλον αυτό θα ήθελα να σας πω περισσότερο από κάθε άλλο. Οι δημιουργίες της SpartiPini, τα σκουλαρίκια, τα κολιέ της, τα βραχιόλια της, έχουν τη δική τους θετική και ακτινοβόλα αύρα. 

"Δεν ακολουθώ απλώς ένα jewelry trend,αλλά ορίζω ένα ύφος για την γυναίκα που θέλει ένα σύγχρονο ελληνικό κόσμημα, για την καθημερινότητα της."

Η δημιουργός...

Σπούδασε Jewellery Desing στην Αθήνα, έφτιαξε τα πρώτα της κοσμήματα το 2004, χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι στο μέλλον θα γινόταν επαγγελματική της απασχόληση. ,
Λάνσαρε το προσωπικό της label, S.P.Art-Sparti Pini Art από το 2007. 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ξένους πολιτισμούς αλλά και για την Ελληνική Ιστορία και παράδοση, άρχισε να ετοιμάζει πλέον τη δική της συλλογή από ασήμι και ορυκτές πέτρες, ενώ πλέον στη συλλογή έχουν προστεθεί και άλλα πολύτιμα υλικά.
Τα κοσμήματά της είναι όλα χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Αθήνα.
Δημιουργεί κομμάτια που απηχούν κλασικά στοιχεία μέσα από μια σύγχρονη ματιά. 

S.P. Art The various tones of blue light of Greece this winter 






Greece is a country that can give you endless inspiration new item
Η συλλογή του αργαλειού ανανεώθηκε με νέα σχέδια, όμως κοιτάζουμε πάντα τα χρώματα τις συλλογής να είναι κλασσικά οπότε να βρίσκονται επίκαιρα σχεδόν κάθε σεζόν,, και φυσικά με πρωταγωνιστή πάντα το μαύρο και το off White,,, bracelet line argaleios, yarn organic cotton light gray

The God Athina in ancient times protects weaving art for this called Ergani Athina. Photographer Marina Giamalaki 


Photos by: Marina Giamalaki

jewels, handmade jewelry, greekdesigners, spartipini, #spartipini