Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

saryna KEY Pure African Shea Shampoo, Damage Repair

saryna KEY, shampoo



PURE AFRICAN SHEA SHAMPOO


Το Damage Repair Treatment Shampoo περιέχει Shea butter, μια φυσική πηγή κερατίνης. Περιέχει επίσης βαμβάκι και πρωτεΐνες μεταξιού που μαλακώνουν τα μαλλιά. Αυτή η φόρμουλα είναι εμποτισμένη με την προβιταμίνη Β5 για αναζωογόνηση των μαλλιών, μια ενεργή πρωτεΐνη για βελτίωση της υφής και αμινοξέα για πρόσθετη δύναμη. Πρόκειται για ένα προϊόν που σας απαλλάσσει από την ψαλίδα ενώ η σύστασή του, στην οποία περιέχεται και η βιταμίνη Β6, σας βοηθά να ανακτήσετε την ελαστικότητα των μαλλιών σας και την έλλειψη υγρασίας, με συνέπεια την ενδυνάμωση των μαλλιών από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. 

Γνώμη COSMETICSDELUX: Από προσωπική εμπειρία σας λέω ότι το πρώτο που θα παρατηρήσετε σε αυτό το shampoo της saryna KEY, είναι η μοναδικά υπέροχη ευωδιά που αναδεικνύεται από την πρώτη στιγμή της χρήσης του. Ευωδιά πολύτιμου αρώματος συνυφασμένη με αίσθηση φρεσκάδας, καθαρότητας. Στη συνέχεια, ο αφρός που δημιουργείται με μια μικρή μόλις, δόση, του. Συγκεκριμένα, ο τρόπος χρήσης που συνιστάται από την ίδια την εταιρεία, και τον οποίο ακολούθησα πιστά και εγώ, είναι να βρέξτε τα μαλλιά σας καλά και στη συνέχεια, με μια μικρή δόση από το saryna KEY Pure African Shea Shampoo- Damage Repair, να τρίψετε καλά τα μαλλιά σας, από τις ρίζες ως τις άκρες. Περιμένετε για 2 λεπτά μόνο και ξεπλύνετε πολύ καλά. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία, έως αισθανθείτε την απόλυτη καθαρότητα στα μαλλιά σας.

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι, το Shea Butter είναι το «θαυματουργό» βούτυρο, αφού ο  καρπός του χρειάζεται 50 ολόκληρα χρόνια για να ωριμάσει και στη συνέχεια να θρέψει τα μαλλιά μας σε λίγα μόλις σε λίγα λεπτά!!!
Ένα μυστικό της φύσης που ήταν καλά κρυμμένο επί σειρά ετών βαθιά στην καρδιά των τροπικών περιοχών της Αφρικής. Πρόκειται για το δέντρο Shea Karite που από τους καρπούς του παράγεται το «θαυματουργό» βούτυρο Shea butter. Ένα μοναδικό προϊόν πλούσιο σε φυσική κερατίνη, βιταμίνες Α,Ε, και F, στοιχειώδη λιπαρά οξέα και αμινοξέα. Όλα όσα χρειάζονται δηλαδή για  να ενυδατωθούν και να προστατευθούν από τις φθορές τα μαλλιά μας.
Ο Mike Sabag, εμπνευστής και δημιουργός του "Morrocan oil", ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε και «έκλεισε» όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες σε ένα μπουκάλι. Μετά το argan oil που ήταν το βασικό συστατικό του «πρώτου του παιδιού», δημιούργησε το Saryna Key βασισμένο στον αφρικανικό καρπό shea από τον οποίο παράγεται το «ευεργετικό» βούτυρο. Η γνωριμία του με τη Saryna Commodore, πεπειραμένη ανθρωπολόγο και κόρη φαρμακοποιού, ήταν το έναυσμα για έρευνα και δημιουργία. Μαζί ανακάλυψαν τα οφέλη του shea butter και δημιούργησαν την καλλυντική και φαρμακευτική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά. Το όνομα της σειράς Saryna Key παραπέμπει στο «κλειδί της Saryna για υγεία και ομορφιά».
Περισσότερα για τα προϊόντα SARYNA KEY, θα βρείτε εδώ


For English speakers: SARYNA KEY DAMAGE REPAIR - TREATMENT SHAMPOO
Hair Type: Dry, Damaged Split Ends.
Care: Damage repair shampoo contains Shea Butter, cotton and silk proteins which seal and repair split ends while protecting the hair against brekage. The unique combination of vitamin B6, proteins and amino acids will help restore lost moisture and elasticity while strengthening the hair from root to end. 
The result: Hair will look and feel softer. It will be healthier, stronger and rejuvenated with moisture and shine. 
Directions of use: Wet hair and lather well. Wait 2 minutes and rinse thoroughly with water. Repeat as needed. 

Ingredients: Water (aqua), Sodium Coceth Sulfate, Betaine, Aloe barbadensis Leaf juice, Fragrance, etc

beauty, hair products, hair tips, hair styling, #sarynakey, #cosmeticsdelux, shampoo, favourites, personal choices