Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

NUXECLUB.GR και Ολική επαναφορά μετά τις διακοπές...!

Σεπτέμβρης… Ολική επαναφορά μετά τις διακοπές

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, απολαύσαμε αχόρταγα τον ήλιο, τη θάλασσα και την πισίνα, φορέσαμε μέρα νύχτα τα αγαπημένα μας σανδάλια, παραμελήσαμε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και το μόνο που είχαμε συνεχώς μαζί μας ήταν ένα αντηλιακό, μια μάσκαρα και την τερακότα μας. Και όλα αυτά συντέλεσαν στο μαγικό σκηνικό των διακοπών, την ανεμελιά και την ξεκούραση! Επιστρέφοντας, βλέπουμε όμως ότι αυτές οι μικρές συνήθειες άφησαν τα σημάδια τους στα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα μας! Τώρα λοιπόν είναι η ιδανική περίοδος για να περιποιηθούμε και να φροντίσουμε και πάλι τον εαυτό μας και γιατί όχι να το κάνουμε παρέα με την αγαπημένη μας φίλη και κους κους!
Απολέπιση: Το must προϊόν για αυτήν την περίοδο είναι ένα ήπιο scrub με φυσικούς κόκκους, το οποίο χρησιμοποιώντας το στο πρόσωπο και το σώμα (επιμένουμε στα πέλματα) θα βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας να αναγεννηθεί, θα της χαρίσουμε έξτρα λάμψη και απαλότητα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα αλλά και θα βοηθήσουμε στην παράταση του μαυρίσματος που με τόσο κόπο αποκτήσαμε.

Βαθιά ενυδάτωση: Η επιδερμίδα μας χρειάζεται boost ενυδάτωσης μετά τις διακοπές. Για το πρόσωπο επιλέγουμε ένα ειδικό serum ενυδάτωσης και το χρησιμοποιούμε για ένα μήνα σε συνδυασμό με την κρέμα μας, αλλά και μια δροσερή ενυδατική μάσκα την οποία χρησιμοποιούμε 1-2 φορές την εβδομάδα. Για το σώμα, είτε επιλέγουμε μια κρέμα πλούσια σε έλαια και βούτυρα και την απλώνουμε κάθε βράδυ, είτε παρατείνουμε τη χρήση του after sun σαν γαλάκτωμα σώματος (ιδίως αν αυτό έχει ειδικά συστατικά που παρατείνουν το μαύρισμα).

Περιποίηση των μαλλιών: Τα μαλλιά μας έχουν υποφέρει αρκετά όλες αυτές τις μέρες ξενοιασιάς, οπότε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για ένα φρεσκάρισμα στο κούρεμα είναι μια καλή ιδέα. Εκτός από αυτό όμως, 2 φορές την εβδομάδα επιλέγουμε ένα φυσικό λάδι και το χρησιμοποιούμε ως μάσκα απλώνοντας το σε όλο το μήκος των μαλλιών, τυλίγουμε με μία πετσέτα και αφήνουμε 30 λεπτά ή ακόμα και όλο το βράδυ και στη  συνέχεια λουζόμαστε κανονικά.

Ακόμα καλύτερα, όλα τα παραπάνω τα συνδυάζουμε με πράσινο τσάϊ, φρέσκους χυμούς ή smoothies για ένα περίπου μήνα ώστε να βοηθήσουμε την ενυδάτωση και τη λάμψη της επιδερμίδας και εκ των έσω!